2014. március 1., szombat

Március: Holo Aura Gyógyítás






A holo aura eredetileg azért készült, hogy valamivel pénzt tudjak keresni. Ám hamar szembesülnöm kellett azzal, hogy ez még várat magára. Aztán azzal, hogy ezzel nem is biztos, hogy Nekem kell foglalkoznom és itt váltottam némi szemléletet. Keressetek pénzt a gyógyítással Ti! Hogyan tud egy teljesen kezdő ember eljutni odáig, hogy ilyesmit egyáltalán meg merjen tenni?

Első lépésként ki kell fejlesztenie Magában a szükséges képességeket. Ezek általában olyan intuitív képességek, melyekkel gyerekként annak idején mindenki rendelkezett, ám ezek a cellák az agyban lassan bezárultak, ahogy rárakódtak a tanult tudás súlyai. Az induláshoz szükséges elméleti információk ezen az Oldalon elérhetők, a mélyebb tudásanyagot, amivel el lehet kerülni a mesterekkel való találkozást, pedig szintén el lehet itt sajátítani. A mesterek amúgy nem csinálnak mást, mint beavatásokat adnak, ami lefordítva annyit tesz, hogy megnyitják az elméjükkel az agyadban azokat a cellákat, amik ahogy elkezdenek működni, rendkívüli képességeid lesznek. A sors fura fintora az, hogy ezek a beavatások a Tieid, csak előbb kapod meg őket. Mégis úgy fog kinézni, mintha Tőlük kapnád, amiért aztán mestere válogatja, mit kér el. Ez vagy nagyon sok pénz, vagy eladod Magad nekik talán egy életre. Kitalálható, Jómagam nem osztom ezt az álláspontot és az a tény, hogy még életben vagyok is bizonyítja azt, hogy talán a saját iskolám is életképes. Hisz ezek között alakult ki és fel is tudott eddig nőni.

Ha rászánod Magad, hogy ezeket az írásokat komolyan vedd, nagy lépést tettél előre. Nem kell semmit sem elhinned, sőt az a jó, ha semmit sem hiszel el, amiket itt olvasol. Ha megjön a tudásod, azt úgy is érezni fogod, ha a látószöged emelkedik, akkor pedig meg is érted az összefüggéseket. Lényeg az, hogy mindig a saját utadat járd, amiben kiemelt helyen szerepelnek az etikai szempontok. Ha nem teszel mással olyat, aminek Te sem örülnél, ha más tenné Teveled, megértettél egy olyan univerzális törvényt, ami fejlett lénnyé tehet Téged.

Az önzetlenség és a haszon közötti vékony határvonalon járás során folyton beleütközik az ember abba, melyik a jó és hogyan csinálja. Mivel nem vagyok gazdag ember, nem Én fogom erről az észt szórni, örülök, ha mások is beszállnak ebbe, mert ami most figyelhető meg a gyógyítóknál, az szerintem egy álszent megoldás. Ha azt mondom a Hozzám fordulónak, hogy adjon, amennyit gondol, onnantól stresszt okozok neki, mert bár megtehetné, hogy nem ad semmit, mindenkinek lelkiismeretfurdalása lesz, esetleg bűntudata (vajon eleget adtam?) és ha ezek jelen vannak, nincs hatékony gyógyítás. A saját verzióm az, ha elkérek sok pénzt a gazdag emberektől, tudom ingyen gyógyítani azokat, akiknek nem telik rá. Ám ehhez egyedi tudással kell rendelkezni, amit nem lehetetlen megszerezni, ha az ember komolyan gondolja és úgy is csinálja. A jelenlegi álláspontom a kérdésről az, amennyit ér Neked az, amit adsz (és itt nem csak a pénzről beszélek és nem csak arról, hogy feltétlen Nekem kell azt adni), azt kapod energiában.

Az agyi cellák kinyitásához amúgy nem kell mester, mint ahogy egy kenyér megvajazásához sem kell feltétlenül kés. Azért találtok gyors és hatékony megoldást erre, nem árulom el, hogy hol. Itt az ideje, hogy bízz a megérzéseidben és ne mindig Kinn keresd mások szájából a Saját Igazságodat! Sosem válsz így jó gyógyítóvá, ám lehetsz jó iparos, akinek ott a megnyugtató érzés, hogy a nagy tudású mestere ott a háta mögött és mindig segít, ha baj van. Nos, ha így gondolod, NEM NEKED VALÓ az, amit ebben a hónapban itt találsz.