2014. március 6., csütörtök

Öngyógyítás és az orvosok

Holo Aura Gyógyítás



Első tételként abból érdemes kiindulni, hogy mindenki képes az öngyógyításra. Az öngyógyításhoz azonban idő kell, megfelelő tudatállapot és olyan világszemlélet. Ahhoz tehát, hogy valaki, aki itt ezt olvassa, eljusson a hatékony öngyógyítás technikáihoz, fel kell magát erre készítenie. Jó ezt itt olvasni, ám anélkül, hogy a hogyanra választ kapjunk, ez az írás is megmaradhat az 'okos, de semmit sem ér nekem' kategóriában. Mi van akkor, ha Én nem akarom az írásaimat ebben a kategóriában látni?

Olyan világszemlélet

Az elme képes a gyógyításra. Számos olyan ember gyógyult ki a rákból, akikről aztán kiderült, erős akarattal hittek ebben. Az, hogy hogyan éled meg a világot és abban mi történik Veled, alapvetően két dolog határozza meg:

- mit tudsz a világról
- mit hiszel a világról

Mivel a Külvilág a hitedet tükrözi vissza, ha azt hiszed (meggyőződéssel), hogy képes vagy meggyógyulni, akkor a Külvilág ezt is fogja Neked visszatükrözni. Ha tudod, hogy a világ úgy működik, hogy a hited (és a nemhited, hisz a nemhit is egy hit) határozza meg a dolgokat, akkor sokkal közelebb jutottál ahhoz, hogy ne legyél másokra utalva egy olyan dologban, amit Te Magad is meg tudsz tenni.

Megfelelő tudatállapot

Egy forgatócsoport Dél-Amerikában járt és arra volt kíváncsi, hogyan gyógyítanak ott, ahol nincs jelen a modern orvostudomány. Jártak az Amanzonas erdeiben és a hegyek csúcsain élők között. Több döbbenetes eredményről számoltak be. Ami mindegyikben közös volt az, hogy a sámán (a gyógyító) módosult tudatállapotba helyezte a tudatát. Ha mi hétköznapi emberekként nem vagyunk képesek az elrévülésre és nincs időnk arra, hogy napokig tartó mantrázásokkal helyezzük magunkat transzállapotba, meg vannak erre a sokkal egyszerűbb lehetőségeink, aminek részleteire most nem térnék ki, lévén a mi civilizációnkban az ilyesmi büntetendő dolog. Ám lehet találni a neten mindenféle érdekes dolgokat és aki keres, az talál is.

Idő

Ha úgy döntöttünk, hogy a hosszabb utat választjuk, amihez magunk szeretnénk stabil alapot adni, ahhoz idő kell. Az idő mellett csend és nyugalom, ami a meditációhoz kell. A kiút felé vezető ajtóra ugyanis az van írva: BEÚT. Mindenképp érdemes erre az időszakra kikapcsolni a mobiltelefont (eltűnnek a haverok, ám amikor egy év múlva visszakapcsolod, a barátok érdekes módon maradnak) és teljesen elfelejteni a Külvilágot. Az indián varázsló ezt a folyamatot a világ megállításának nevezte. Most még el sem tudod képzelni azt, milyen változást hoz az életedbe csak ez az egy dolog, ami után már biztosan nem akarsz visszatérni a mókuskerékbe. A neten számos szakirodalom van, ami ezzel foglalkozik, közöttük jómagam is készítettem pár ilyet. Ahhoz azonban, hogy ezt el tudd kezdeni, gondoskodnod kell arról, hogy rendelkezésedre álljon ebben a ciklusban az élelem, a nyugalom és a függetlenség. Ezek nélkül ebben a világban sajnos ez nem megy.

Az orvosok

Nem állítom azt, hogy mindenestül el kell vetni a modern orvostudományt, minden hibája ellenére (sokszor a tünetekre koncentrál, nem az okokra), mert kerülhetsz olyan dologgal kórházba, amire azonnali szakértő beavatkozásra van szükség. Ebben az esetben azt tanácsolhatom, addig mindent felejts el arról, ami mást gondolsz, mert a kórházban az orvos a főnök és ha azt mondja, vedd be a gyógyszert, akkor vedd be. Minden más esetben érdemes azon elgondolkozni, mennyire gyógyszerfüggő a magyar társadalom? Én már 20 éve nem szedek semmilyen gyógyszert, mégis milyen jól megvagyok. Ha abban hisznek az emberek, hogy a gyógyszer használ, akkor az is egy hit és a világ ezt fogja visszatükrözni. Személyes véleményem azonban az, sok gyógyszer azért tekinthető gyógyszernek, mert a gyógyszergyártó cégek előbb találtak rá a hatóanyagra, mint a droglaborok. Azaz a módosult tudatállapotot (ami kell az öngyógyításhoz) lehet, hogy már rég elértük, csak épp nem tudunk róla. A gyógyszergyárak pedig a maguk többezerszeres (!) extraprofitjuk mellett biztosan nem fognak tiltakozni, ha az orvos állandóan gyógyszereket ír fel minden problémára, még olyanokra is, amikre könnyedén lehetne találni olcsó és természetes hatóanyagot kockázatok és mellékhatások nélkül, ám a magyar azt hiszi, csak az a jó, ami drága. Ez így jó lesz az orvosnak (aki egy egy termék vagy gyár nagy barátja), jó lesz a gyógyszeriparnak és Neked is, ha ennyivel megelégszel.

Öngyógyítás

Az öngyógyítás első lépése önmagunk átprogramozása. Mindenek előtt célszerű elvégezni egy kis irányított meditációt, aminek az a célja, hogy ne csak dumáljunk erről és csak álmodozzunk róla, hanem rá is lépjünk a megvalósítás útjára:

1. Kerülj transzállapotba

- tudatmódosítóval (antidepresszánssal, fűvel, stb.)
- saját technikával (ha van ilyen Neked)
- másoktól szerzett tudással (agykontroll, ezo-s ismerős által tanácsolt módon)
- félálomban, amikor az agyad már éber, de a tested még az álomban van

2. Gondolatban végezz el egy úgynevezett Rajt-Cél Programot, aminek kezdete ez az időpont, amikor ezt a meditációt elvégzed, a vége pedig az az állapot, amikor minden Tőled telhetőt megtettél a siker érdekében.

- a saját lehetőségeid és bevállalásaid függvényében
- lemondva azokról a dolgokról, amik ebben Téged hátráltatnak
- ám nem lemondva azokról a dolgokról, amik Téged ehhez a civilizációhoz kötnek

"Ezennel szavammal megerősítve elhatározom, hogy a lehetőségeim és bevállalásaim tükrében, lemondva az ezt hátráltató tényezőkről, ám nem lemondva a fizikai világról és a modern európai civilizáció eredeti szelleméről, minden Tőlem telhetőt megteszek a gyógyulásom érdekében, amihez a szükséges külső segítséget szívesen elfogadom és ezt a Nevemmel (X Y, .........-n születtem ......... év ............. hónap ..... napján) meg is pecsételem."

3. Ha hiszel az angyalokban, a Felettes Énben vagy olyan szellemi lényekben, akik vezetését, segítségét szívesen veszed és elfogadod, kérd meg Őt (Őket), hogy segítsenek és/vagy vezessenek utadon.

4. Gyere ki a transzállapotból és ha lehet, felejtsd is el, hogy ezt az öngyógyító programot elindítottad.

A gyógyításod sikeréért Tiéd az érdem. Ha hálát érzel Felém ezekért a sorokért, ami egy valós teljesítményért járó energetikai elismerés, azt megteheted úgy, hogy Rám gondolsz (egyszer) és ebben a gondolatban elküldöd az Érzésmintát. Úgy is felfoghatod (ha kellemetlenül éreznéd Magad, hogy ingyen ilyen tudáshoz jutottál), hogy ez a fizetség érte. Később rájössz, lehet, sokkal jobban jártam, mintha pénzt adtál volna.

Úgy tudod meg, hogy vajon a tudatod már elhagyta a 3D-t és magasabb dimenziókba lépett (ha erről nem lenne tudomásod), hogy a felkészülést már az előtt (!) megkezdted, hogy ezt itt elolvastad volna.


Akkor most idelinkelem azt a neten található irodalmat, ami épp eszembe jut erről.


http://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/07/hogyan-programozd-vissza-onmagad.html