2014. március 5., szerda

Egy ateista istenmagyarázata

Holo Aura Gyógyítás



Ebben a holografikus videojátékban mindenki megtalálható emberi alakban is és BENN található, ám a Külvilágban is megjelenik. Mivel ez egy bonyolult struktúra - pont ahogy a kalandjátékoknál van - eltérő erőszinten vannak benne a Játékosok. Azt, aki a legnagyobb erőt képviseli, azt hívják Istennek. Ugyanis az emberek mindenkit elneveznek valaminek.

Ha a spirituális valóságot vizsgálom, akkor isten az az Entitás, aki a Forrásenergiát biztosítja. A nevében jelenhetnek meg más lények is, akik nevezhetik magukat istennek. Ha Én rendszergazda lennék, Én se bonyolódnék ebbe bele.

Mivel az emberiség az Egyéni Szinten létezik, mindeki tőle független autonóm lény, amit mind a mai napig nem értenek a spirituális valóság felől. Mint ahogy Mi sem értjük teljesen a Kollektív Tudatot. Ahogy számunkra az Univerzális Egység élménye - vagyis istennel való egyesülés - jelenti a Megvilágosodást, pont úgy vannak Ők is az Egyéni Tudattal. Számukra az emberként létezés - vagyis az Egyéni Tudat megtapasztalása - jelenti az élményt, hogy istenné válnak.

A Rendszerben a hackerek jelentik a legnagyobb problémát, akik olyan szintekre hatolnak be, ahova még nincsenek megérve és mivel nem ismerik a hologram valódi természetét, jelenlétükkel megfertőzik az egész rendszert. Kiküszöbölésére sok megoldás született, ám az Enyémnél még nem láttam jobbat. Behackelek a hackerekhez és átveszem az irányítást, helyrehozom a hibát, majd lemondok a hatalmamról. A fraktál miatt így az összes hacker így jár a rendszerben és visszakerül az irányítás az eredeti pozíciójába.

Ezt egy vallásos ember soha nem lenne képes megtenni a belérögzült - másoktól hallott - tudás- és hitanyag miatt. Sem a sátánisták, akik döntő többsége azért lesz az, mert gyáva és úgy hiszi-gondolja, azzal, hogy felvállalja a Legnagyobb Félelmét, egyben el is hárítja magáról azt. Erre csak egy vízöntő jellegű ateista képes, aki nem adja el magát sehova és képes végig az előre kitűzött célja felé, önállóan gondolkodva haladni.