2014. március 5., szerda

A magyar foci meggyógyítása

Holo Aura Gyógyítás



Mert még mindig tele a gatya


1. Az 50-es években azért volt ilyen jó válogatottunk, mert a srácok úgy álltak hozzá a játékhoz, hogy 'rúgjunk többet, mint amennyit kapunk' és eszükben sem volt a kishitűség.

2. Aztán nyugaton megtanulták a játék takitkai oldalát és - a mi szemünkben - gépies foci alakult ki, amihez a magyar mentalitás nem tudott kellőképpen alkalmazkodni.

3. A magyar mentalitás az, hogy nagyképűek vagyunk a gyengébbekkel és be vagyunk szarva az erősebbektől.

4. Ez úgy derült ki, hogy közben a legtöbb csapat erősebb lett minálunk.

5. Spanyolországban kiderült, hogy lehet a gépies, taktikai játékban is kreatívnak és látványosnak lenni.

6. Sajnos ez a hír még nem jutott el Magyarországra, bár a TV-k adják a meccseket, amire azt mondja a magyar, hogy 'á, mi ezeket úgysem érjük soha utol'.

7. Ez megfelel egy mentális programozásnak, amiben Te (aki azt szeretnéd, hogy jó legyen a magyar foci) ellenprogramozol a hiteddel és hozzájárulsz ahhoz, nehogy kikeveredsjünk a gödörből.

8. A fiúk a pályán meg szeretnének nyerni, ám a magyar spirituális térből jövő erős ellenhatásra úgy reagálnak, hogy tele a gatya és az ellenfelekhez képest (akik mind nagy csapatok, ugye) bátortalanul fociznak, mert nincs elég önbizalom.

9. Mivel a vízilabdára, az úszásra, stb. a tömeg nagy ívben szarik, rájuk nem hat a varázs annyira. A kéziseink vagányok és nem ijednek meg a test-test elleni küzdelemtől, ráadásul a küzdelem szó is közel van a szívükhöz.

10. A magyar foci akkor gyógyul meg, amikor az emberek elhiszik azt, hogy ők semmivel sem kevesebbek az ellenfélnél, hiába van ott annyi pénz egy játékosra, mint itthon egy csapat évi költségvetése.

11. A Nyugat semmivel sem jobb és rosszabb Nálunk, mert amiben jobbak, valahol máshol annyival rosszabbak. Ez azonban csak úgy derül ki, ha nem csak odalátogatsz, hanem megpróbálsz ott is élni.

12. Akkor jössz rá, hogy ha nem teszed a hiteddel tönkre a saját országod és társadalmad, sokkal jobb helyen élsz, mint azok, akikre most csodálattal nézel, mert csak a csillogást látod!