2013. október 1., kedd

ÉlményPark definíciók


Az ÉlményPark holo-platform neve lehetne más is, mondjuk olyasmi, hogy Isten Pajzsa, de Én jobban szeretem a Racionális Ezotéria terminológiarendszerét. Technikailag olyan, mint egy olyan windows, amelyik ingyenesen elérhető (Bárki számára letölthető) és mindegyik Tudathálóra fel van installálva. Bár inkább a linuxhoz hasonlít a filozófiája.

Az ÉÉA OOAO Isten Pajzsa! Mivel a Mi gondolkodásunk ternészetközpontú, Mi mindent mesében látunk. Mások Álomnak is nevezik ezeket, de Mi jól tudjuk, hogy ezek a Forrásból érkeznek. Önzetlenül kapjuk, csak meg kell nyílnunk Neki.

- Te lennél a Megváltó?
- Nem tudom, nem érek rá az ilyesmikre. Te minek látsz?
- Olyasvalakinek, aki megvált Bennünket.
- Értem. Van egy csomó melóm. Holo-programozok. Ide ilyenkor Tükörként viselkedem, azaz Saját Magadat látod Bennem és úgy viselkedem, amit hiszel Énrólam.
- Akkor ez nem is Te vagy?
- De, csak nem figyelek ide.
- Akkor ki és mi csinál itt Bármit?
- Te Magad!
- Hogyan?
- Félelem-Hit vetítéssel. Ezeket a Szerepeket játszom Én, amolyan automata módban, amit Ti zombinak, Én gumimacinak hívok.
- Akkor Te meghaltál?
- Igen, de nincs kedvem úúúúúgy feltámadni, ezért észre se veszitek majd a Különbséget.

Mi a holo-operációs rendszer lényege? Egy olyan értelmezési keretrendszer, melyben létrejöhetnek működőképes valóságok. Ha egy ilyenhez csatlakozol, akkor vannak relációs pontjaid, azaz pontosan tudod a világról, hogy mi micsoda és ki kicsoda benne. Az őrült emberek nem képesek a világot ebben a tartományban helyesen értelmezni, ám kiválóan működnek ott, ahol igen. Csak van itt egy fizikai testük, akiben a Tudat errefelé nem figyel. A zseni képes ezt átlátni és rendszerbe is foglalni, azaz képes arra, hogy több dimenzióban is egyszerre magas szinten megjelenjen.

- Te egy őrült vagy!
- Az őrült nem tudja, mit csinál és inkább a hiedelmei mögé bújik.
- De akkor is egy őrült vagy!
- Akinek saját véleménye van, amiket nem a google-lal ollózott össze. Aki meg vádol egy Tükröt, annak olyan kialakult világa van, amiben nem boldog, teljesen értéktelen dolgokkal tölti az értékes idejét, rendkívüli fontosságot tulajdonít illuzórikus dolgoknak, ám mindenki fölött ítélkezik. A 'másik szemében a szálkát is, a sajátomban még a gerendát se' Elv alapján persze. Akkor ki is az őrült?
- De sok pénzed is lehetne! Ehelyett mindent kiteszel ide ingyen?
- Ha az ember platform-szinten gondolkodik, jól tudja, hogy első dolog a Terméket feltölteni Tartalommal. Ha az ingyenes, akkor az emberek szívesen kipróbálják. Ha erre ráadásul még jó is, akkor széles körben elterjed. Így köszönt be a Vízöntő Kor.
- De miért vagy ennyire ijesztő?
- Nyomom nektek a Showt!
- De miért így?
- Ha virágszirmokról írnék a béke jegyében, senkit nem érdekelne. Azok lennének a gyógyult emberek. Ám ha az ember Gyógyító (is), oda kell mennie, ahol sok a beteg.
- Milyen betegek ezek?
- Illúziófüggők elsősorban.
- Az mi?
- Ők Realitásnak nevezik. Ami Nekik a realitás, az itt csak egy Szerep, melyben a Saját Vágyaik vetítenek. Engem. Ezért vagyok ijesztő.
- Vagyis Te nem is olyan vagy?
- Te vagy olyan! Itt láthatod Magad a Tükörben.
- De Én egy rendes ember vagyok!
- Mikor?
- Ezt nem értem.
- Mikor vagy az? Mert a tényleg normális emberek mindig.


Az értelmezéseket, melyeket ez előtt/után olvashattok, rendkívül hosszú meditatív kutatómunka előzte meg. Az anyag itt kezdődik.