2013. június 27., csütörtök

Az Anyagról


Úgy kezdtem, mint bárki más. Válaszokat kerestem. Ám senki nem beszélt egyértelműen. Megjártam a Magam Útját, amiben szerepeltek mindenféle Állomások, ahol tapasztalatokat szereztem. Ezekben az Állomásokban az volt a közös, hogy mindenki az önzetlenségről beszélt, ám a gyakorlat próbáját csak kevesen állták ki.

Úgy döntöttem, lehetővé teszek olyanoknak, akik szintén a válaszokat keresik egy olyan független utat, ahol elkerülhetik az ezotéria papjait, a mestereket. Mindenki a saját idejében, a nap 24 órájában elérheti és bármikor olvashatja. A saját tempójában fejlődhet és csakis Önmaga lehet a saját mestere. Azoknak készült, akik keveslik a hitet és szeretnék tudni is, miben kellene hinniük.

A Belső Hang megmondja, kiben higgy, mikor és meddig. A Külvilág tele van olyanokkal, akik szeretik megmondani a tutit, ezek azonban soha (!) nem lehetnek a saját igazságod, csak annak részei. A saját igazságod csakis Benned áll össze és amit a Külvilágban felszedhetsz, azok csak részek, amiket neked kell összeállítani egésszé. A saját igazságom csak Nekem lehet az igazság, Neked azért nem, mert nem a saját meglátásaid és tapasztalásaid képezi az alapját. Neked ez, amit itt olvashatsz, csak útjelző tábla lehet, mert a döntést Te Magad hozod meg.

Mert ha egy mestert követsz, aki feltétlen hitet követel és Te ezáltal átadod neki a Hatalmad, akkor is felelős döntést hoztál. Vele emelkedsz és vele buksz! Én nem vagyok mester. Egy szavamat se hidd el abból, amit Tőlem olvasol. Saját Magadnak higgy! A Belső Hang majd segít, ha megtanulsz Rá hallgatni. Ha megtanulátl Rá hallgatni, ki fog derülni, hogy egyben megtanultál Önmagadban bízni. Ekkor már nincs szükséged se papokra, se mesterekre.

Mindenki a hatalmat keresi. Mindenki javítani akar az életén, annak minőségén. Az ezotéria divattá vált. Ahogy azonban elmélyedsz benne, úgy változnak meg a dolgok fontosságai. Kiderül, az ezotériát nem lehet divatból csinálni, ám el lehet így kezdeni. Ha a jó úton haladsz, azt onnan veszed észre, hogy sok dolog fontossága megváltozik és új (addig gyakran láthatatlan) dolgok kerülnek képbe. A másik ilyen jel, hogy az emberek elkezdenek hülyének nézni és egyre gyakrabban lesz társad a Magány.

A Magány egy értékes állapot, ami lehetővé teszi, hogy meditálj. Sokan kiutat keresnek valamiből, ám mindenáron ellenállnak a változásnak. Változás nélkül azonban nehéz egy másik állapotba jutni. A kiút felé vezető ajtóra az van írva: Beút! Mert minden titok kulcsát benn fogod megtalálni, kinn csak megélni tudod.

Ha egy hologram lapnak levágod egy kis darabját és azt lézerfénnyel világítod meg, nem a kis darabot fogod látni, hanem az egészet piciben. Ha megvilágosodott fénnyel világítod meg Önmagad egy pici szeletét, megtalálod az egész univerzumot Magadban. Az ezotéria célja, hogy ezt az utat megtaláld. A hatalom felé vezető rögös utadon kísérjen a szerencse, mert szükséged lesz rá.

Ne feledétek soha, a Ti felelősségetek ott kezdődik, ahol az Enyém végződik! Attól, ha felkötsz Magadra egy fekete övet még nem leszel mester, csak úgy fogsz kinézni.


Az Anyag szerkezete

Mintha egy 3 féléves egyetemi előadássorozaton vennél részt. A hibákat benne hagytam, hogy érzékeltessem: a tökéletesedés felé vezető út csakis hibákkal lehet tele. Amiket nem szégyellni kell, hanem tanulni belőlük!


Első félév

Második félév

Harmadik félév