2014. március 10., hétfő

Átoktörés

holoaura




Az átkokat bárki bármiért a fejére kaphatja. Jómagam sokszor észre sem veszem, hogy megsértek valakit - ez nálam szándékosság szintjén fel sem merül - ám rengeteg gátlástalan ember van, akiket ez nem zavar. Olyanok is, akik rendelkeznek olyan mágikus technikákkal, hogy a szándékaikat - jelen esetben átkaikat - sokkal tudatosabban és pontosabban érvényesítsék. Sokan foglalkoznak átoktöréssel, ide a 'nem mindennapi, nem szokványos eseteknek' célszerű jönniük.



Átok: olyan - bárki által elküldött - tudatos vagy tudattalan szándék-, gondolati-, vágyenergia, ami valamilyen mértékben megjelenik az illető aurájában és befolyásolja az életét.




Mivel átoktörés esetén valamilyen szinten én is a történetbe lépek, egyáltalán nem mindegy, kik a történetben szereplő emberek és mi a leosztás. A leosztás általában nem az, ami az elején annak néz ki!


Az eljárás

Két lehetőség van alapban, ha nem nézzük az egyedi eseteket. 1. Átveszem az átkot magamra és megszabadulok tőle 2. Beszivárgok az átokcsatornán és ellencsapást mérek a forrására. Mivel kerülöm a felesleges találkozásokat, általában egy ilyen kezelés EGY alkalom a személyes találkozás szintjén. A többit meditációban végzem, ehhez kell nyugalom és csend, no meg a hozzá szükséges idő!

Egyedi sajátosságok


Aki olyan dologgal jön elém, hogy azt látom, átkát 'jogosan kapta a fejére', legyen nagyon jó dumája és hatásos érvei, különben úgy fog kinézni, mintha én teljesíteném be azt! Ha valaki extrém módon értelmezné a 'hatásos érv' fogalmát, abban mindig örömteli partner vagyok, mert szeretek edzeni.