2014. március 6., csütörtök

A szépség működése

Holo Aura Gyógyítás



Minden emberben vannak másodlagos szépségjegyek. Másodlagos szépségjegyek azok, amik vagy megfognak egy nőben vagy nem, ha nincsenek jelen az elsődleges szépségjegyek lehetőségei.

Akik csak a külsőségekben élnek, azoknál a smink az első és csak a reggeli lélegzetvétel a második. A szépséget az elmével is lehet állítgatni, most elmondom hogyan.

Ha az ember megnéz egy nőt, akkor azonnal tudja, teszik-e neki vagy sem. Az, hogy tetszik, lehet jóval több is a felszínes ténymegállapításnál, ugyanis minden képről sugárzódik az illető rezgése. Amit az emberi agy felfog, majd valamilyen érzés segítségével juttatja el a tudatba azt az információt, hogyan vélekedik. Ezért nem tetszik egy adott nő minden férfinak. Az tekinthető természetes szépségnek, aki a legnagyobb közös ilyen tetszési spektrumot átfogja.

Hogyan lehet ezt befolyásolni, hisz a külsőnk adott? Úgy, hogy nem csak a külsőnk áll a rendelkezésünkre, hanem egy kisugárzás is, amik tartalmaznak olyan információkat, amiket az arra fogékonyak valamilyen formában felfognak. Ki megérzés formájában, ki máshogy. Ha egy nő tetszeni akar egy férfinak, a következőkkel növelheti ennek hatásfokát:

1. Elfogadja azt a tényt, hogy egy férfinak ő tetszik és nem kezd el hibákat keresni magában. Ugyanis azzal úgy sem tud mit kezdeni (szerintem a plasztikáztatás tök gáz, ha nincs tényleg oka), másrészről egy férfi soha nem fog úgy megnézni egy nőt, ahogy egy nő saját magát. Amíg ott van a szép kerek popsid, addig felesleges bármilyen hibát keresgélned, arra ráérsz később is!

2. Egy férfi onnan tudja meg, hogy mi nem tetszik neki egy nőben, amikor elérik a félelemrezgései. Valójában ezek olyan információk, amik a kisugárzásodban vannak. Tehát ha Én rájövök arra, hogy a nőnek nem tetszenek a fogai, akkor egyértelmű, hogy a nőnek nem tetszenek a saját fogai és csak akkor tudom felülbírálni ezt, ha erről Nekem más véleményem van és az szilárd.

3. Vagyis ha egyáltalán nem görcsölsz ilyeneken, hanem elfogadod Önmagad, akkor tudsz a helyzeten javítani is, hisz akkor már nem a kudarc elkerülése, hanem a siker keresése lesz a cél. Teljesen más is lesz a kisugárzásod tőle. Egy pasinak meg esze ágában nem lesz olyan dolgokon elgondolkozni, amit amúgy észre se venne.

4. Ez nem jelenti azt, hogy ezentúl legyél vak, mert a tükör akkor is a valóságot fogja mutatni, ám az a Dolognak csak az egyik fele. A másikat Te teszed hozzá és most így nézz rá Önmagadra, mennyire is vagy Te egy bénaság?


Így működik a szépség valójában. Egy pasi csak akkor nézi CSAK a külsőt, ha választania kell és dugni akar! Különben más, olyan dolgokat is nézni kezd, amit kikapcsoltok a Rózsaszín Felhővel az első két-három randin.