2014. március 6., csütörtök

Szerelmet hazudni

Holo Aura Gyógyítás




Szerelmet hazudni kétféle okból lehet:

1. Önátverésből
2. Átverésből


Az Önátverés pszichológiája

Tételezzük fel, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol a többség megveti a kurvákat. Ezzel alapvetően két probléma van. Az egyik, hogy a többség, akik megvetik a kurvákat, azok képezik azoknak a lányoknak a fő bevételi forrását, akik ezzel keresik a pénzt. A másik probléma az, hogy az sem teljesen eldöntött, ki számít kurvának és ki nem.

Egy álaszent társadalom trükközésre kényszeríti a tagjait. Ha el akarjuk kerülni azt, hogy kurvának tartsanak, csak azért, mert valakivel (valakikkel) szívesen szexelnénk, akivel (akikkel) nincs érzelmi kapcsolat, akkor meg kell teremteni annak látszatát. Mivel kevesen állnak stabil értelmi-érzelmi alapokon, azt, hogy ez csak egy látszat, még önmaguk előtt is titkolni fogják és így mennek bele olyan kapcsolatokba, aminek bázisa nem is igazi szerelem, hanem egy társadalmi elvárás a vágyaink kielégítésének oltárán.

Tehát az első kérdés annak tisztázása, valóban szeretjük-e a párunkat, vagy csak beleszédültünk egy olyan illúzióba, aminek aztán folyamodványai vannak. Ha nem akarjuk, hogy kurvának tartsanak, kapcsolatban kell lenni azzal, akivel együtt látnak. Mivel a nők többségének szüksége van arra, hogy állandóan kapcsolatban legyenek, sosem fog kiderülni a lényeg. Pedig egyszerű. Megcsalod a párod? Ha igen, akkor csak szexelni akartál vele és csak a társadalmi elvárások miatt vagy vele kapcsolatban. A másik gond az, hogy a normális fiúk nem fognak komolyan venni egy olyan lányt, aki azért szakít, mert megismerkedett vele. Ezt a lányt csak akkor veszik komolyan, ha előtte szakít és mint független ember kerülnek kapcsolatba.

Az önátverés másik eleme az Érdek. Ha az a fiú jómódú, vagy más olyan tulajdonságai vannak, ami miatt szívesen töltenél el vele sok időt, de nem szereted, kénytelen vagy saját magadnak hazudni. Azt, hogy szereted. Volt egy lány, aki kijelentette, hogy ő nem akar nyomorogni és igenis nála számít a fiú vagyoni helyzete. Az ő megoldása az vot, hogy köt vele egy üzletet, miszerint normális és hűséges barátnő lesz, ha a fiú is ezt teszi. Ez még mindig egy korrekt megoldás ahhoz képest, mintha hülyének nézné és ott csalná meg, ahol tudná.

Sokkal könnyebb lenne a dolog, ha képes lennél az egyedüllétre és csak akkor bonyolódnál kapcsolatba, ha az illető tényleg érdekel. Ha képes lennél az egyedüllétre, talán fejlettebb emberré is válhatnál, mivel a meditációhoz és az agyad fejlesztéséhez nem jön rosszul a magány (vagy arra alkalmas emberek). Sokszor Te Magad Vagy az, aki generálja a problémát (hisztivel, bosszúval), ha nem az vagy úgy történik, ahogy akarod, vagy nem történik azonnal. Mert mi van akkor, ha rosszul tudod vagy akarod?

Az okos ember gondol a jövőre is. A jövő kulcsa pedig az, hogy figyelsz a többiekre is, nem csak arra, Te mit akarsz. Minden nő a normális pasira vágyik, aztán ha ott van előtte, nem ismeri fel, mert nem úgy viselkedik, ahogy megszoktad. Azért van ez így, mert ha egy normális pasira vágysz, minden bizonnyal nem tudod, az milyen, hisz ha rá vágysz, nincsenek ilyenek a közeledben. Akkor fel kell tenned magadnak a kérdést, miért is nézed hülyének?

Ugyanis ha felállítasz egy mércét, amihez méred a lehetséges partnereket, annak (vagy annak a szintnek) illene Neked is megfelened!

Az Átverés pszichológiája

Mi a kurva definíciója?

Kurva az, aki olyannal szexel, akivel egyébként nem tenné, ám valamilyen előnyt kap, vár vagy remél.

Amikor megismerkedem egy nővel és látom rajta, hogy szívesen szexelne velem, ám mégis nemet mond, abból a célból, hogy elkezdjek neki udvarolni, kételyeim támadnak. El is mondom miért. Mert ez a definíció, amit olvastál, csak az egyik fele a Teljes Képnek.

Valamint az, aki olyannal meg nem szexel, akivel egyébként szívesen tenné, mert valamilyen előnyt kap, vár vagy remél.

A jószándékú fiúkat kihasználó lányok mind ilyenek! Ennek is vannak fokozatai, ami miatt megjelenhet a ribanc szó is ebben az összefüggési környezetben. Aki prostituáltként dolgozik, az ebben a minőségben korrektnek is nevezhető, hisz ő nem hazudik arról, ki més mi valójában. Talán akkor válik ribanccá, ha ezzel egyidőben elkezd udvaroltatni magának valakivel.

Ha egy lány elkezd úgy magának udvaroltatni, hogy közben nem érez a fiú iránt semmilyen érdeklődést, az egy igazi átverés! Akkor kérdezhetném, hogy miért kell emelni a tétet abban az esetben, ha a nyereményt még csak nem is láttam, az jogos lenne? Vagy pont erre való az udvarlás? Hm?



Az Érem Másik Oldala

Nem állítom azt, hogy a fiúk ártatlan báránykák lennének, sőt! Ezért van az, hogy azt érdemes nézni, milyen társasában vagy. Kikkel barátkozol? Kikkel fekszel le? Ugyanis ezek mind Téged minősítenek! Elhelyeznek egy szintre, ami könnyen lehet, nem egyezik a véleményeddel, ám ebben az esetben a Te véleményed egyáltalán nem számít, hisz csak körbe kell nézni és a körülötted lévő emberek helyetted beszélnek.


Ez az írás az okos lányoknak szólt, de az okos fiúk is meríthettek belőle.