2014. március 3., hétfő

Ribancleszoktató iskola

Holo Aura Gyógyítás



A Szívre mágiáztál úgy, hogy nem gondoltad komolyan?


Akkor csak baszni akarsz és az egészet azért csináltad, mert biztosra akartál menni.
A következményekkel nem számolva.


Akkor ne is dimenzionáljuk túl a kapcsolatunkat!


1. Elindítasz egy szerelmi varázst
2. Elkezdesz pasizni és vársz a mágiád eredményére
3. Ahogy látod, hogy kezd hatni, szándékosan ejted szét a célpontod
4. Általában féltékenységgel, de ha látod, hogy a srác is csajozna, azonnal bosszúba kezdesz

vagyis

Egy ribanc vagy!


Innentől csak a pinád érdekel és ha többet akarsz, ki vagy rúgva.



Nem az a barátod, aki azt mondja, amit hallani akarsz, hanem az, aki megmondja a frankót


A Nő

A nőbe az van programozva, hogy keresse azt a hímet, aki méltó környezetet tud teremteni a Számára és rendelkezik azzal az egzisztenciával, ami a születendő gyerek számára biztosítja a létező legjobb lehetőségeket.

Ő lenne a klasszikus értelemben vett Anya és Feleség.

A civilizációnk alapja a tulajdon és a pénz. Ezzel hatalmat lehet mások fölött szerezni és el lehet vele érni a teljes függetlenséget. Nagyon fontos azonban leszögezni, hogy ez fejlett lényeket feltételez, mert ha fejletlen lény kezébe kerül a hatalom, vagy nem érti a szabadságot, akkor rossz válaszokat adhat a kihívásokra.

Fejletlen lehet valaki azért, mert még tapasztalatlan, vagyis fiatal és lehet azért, mert nem rendelkezik azokkal az intellektuális paraméterekkel, ami egy olyan világban igazolhatná a létezését, ahol van.

Ribancnak azokat a nőket lehet nevezni, akik fejletlenek és nem mérik fel tetteik következményeinek súlyát. Ahol nincs mások feletti hatalom, vagy nincs lényegi értelme, ott ugyanazok a viselkedésminták lehetnek normálisak, tehát elfogadottak a társadalom számára.

Fontos megjegyezni, ribanc valaki nem azért lesz, mert a hét minden napján lefekszik valakivel, hanem azért, mert közben olyan dolgokat tesz mellette, amivel más emberek érzelmeit teszi tönkre. Ha valaki a hét minden napján lefekszik valakivel, azt az egyszerű értelmezés kurvának tekinti, de ez sem pontos. A kurva ebből él. Aki nem rögzít érezelmi szálakkal magához senkit, nem ebből él és a hét minden napján lefekszik valakivel, az lehet nimfomán, vagy egy olyan ember, aki ezt az életmódot tudatosan választja. A kettő között a különbség az, hogy akarja-e vagy sem, tehát kényszer viszi bele ebbe a helyzetbe, vagy a szabad akarata, amit kellően átgondolt döntésre alapoz.

A kalsszikus értelemben vett feleség, aki elnyomja magában a civilizációnk fejlődése során keletkező új helyzetek megtapasztalása iránti vágyát lesz az Anyatípus.

Mivel ő elnyomja, lesz a Másik Végén valaki, aki ennek az ellenkezőjét fogja tenni. Ő lesz a Kurvatípus.

A Többiek e Két Véglet között lavíroznak, foglalnak el valamilyen pozíciót és keresik a helyüket. E helykeresés során akik nem tudják magukat függetleníteni a minket állandóan érő viselkedésmintáktól, amik szoros kapcsolatban vannak az értékrendekkel, vagyis hogy mi a menő és mi a ciki a többiek szemében, könnyen válhatnak ribanccá.

Ám egyet nem szabad elfelejteni. Ha a Környezeted számára akarsz megfelelni, akkor eljöhet a pillanat, hogy hoppon maradsz. Azzal lehet villogni a barátnők előtt, hogy falod a pasikat, gyűjtöd a skalpokat és nagyon menő vagy, aztán egyszercsak a barátnők lelépnek, mert szerelmesek lesznek, a Te kezdben meg nem marad semmi, csak az emlékek, hogy valaha milyen menő voltál.

A Te életed Te éled és ha a saját életedben másoknak akarsz megfelelni, akkor nem leszel más, mint egy rabszolga. A saját tehetetlenségednek a rabszolgája. Mivel a világ Tükör, így a Külvilágban is meg fognak jelenni azok az élethelyzetek (egy személy, egy munkahely, egy kapcsolat), amiben láthatóvá is válik ez az Állapot.

Mivel a karma olyan, hogy amit másoknak adsz, azt vissza is kapod, lehet ez az adósság akkor fog érkezni, amikor már döntöttél a szerelem mellett. Majd szembetalálkozol régi önmagaddal, aki azonnal széttöri a szíved és a lánc egészen addig folytatódik, amíg valaki meg nem szakítja.

Abban is biztos lehetsz, aki ezt megteszi, nincs nála nagyobb lúzer az ostoba emberek körében. Igen, akik közé Te is tartozol, amikor valakire fölényesen kijelentesz ilyesmit. Mert az a menő és nincs annál jobb érzés, amikor menő lehetsz a barátnők előtt.

Valós teljesítménnyel ez nem is probléma, ám akkor szembetalálkozol az irigységgel, ami a barátok leggyakoribb erénye. Ezért kedvelem jobban az ellenségeimet.


Love-Pajzs Ribanctalanító akusztikus holo-szuggesztív Program