2014. március 5., szerda

Holo Gyógyászat

Holo Aura Gyógyítás




A holo-gyógyászat a holografikus platformon történő olyan programozást jelenti, aminek célja, az egészséges, harmonikus állapot előidézése vagy helyreállítása. Szempontjai jócskán túlmutatnak a 3 dimenziós valóság hagyományos érzékelési tartományain. Egyszerű analítikus és logikai gondolkodással nem érthető, alapját az istenkutatási-halálkutatási tapasztalataim képezik.

Mint a következő képeken látható, a kómás betegek ébresztése, az autisták kezelése csak egy fejezet egy olyan helyen, ahol mindenféle létformák, mindenféle okokból és célokból jelennek meg.



Az emberi alakok feltérképezett vetítői (bázisforrásai)
halálkutatási eredmény

Nagyobb látószögű meditációs tapasztalatok
istenkutatási eredmény

Pszichológiai gyógyítási Terv
egészséges hídkapcsolatok a két agyfélteke között


A 3D-ba tudatukat helyező magasabb dimenziós lények
típusproblémájának kezelése


Valóságértelmezés bizonyos tudati magasságban


A fénnyel rendkívül nagy erejű és hatású gyógyítások eszközölhetők, különösen a koherens fény (pl. BIOPTRON lámpa) alkalmas erre. A semleges fény (amit a LED-ek bocsátanak ki) főképp programozásra jó, míg a specifikus fényforrásokkal (infra, UV, stb.) specifikus területeken fejthetünk ki jótékony hatásokat.


LED

koherens fény


saját készítésű csakralámpa


Oktatás

Mivel mindenki máshol hatékony, Én pedig jó vagyok a tudásanyagok holografikus felületen történő átadásában, akár csoportokat is képes vagyok egyéni szintű (az egyes embekre értenő) szelektív oktatásban részesíteni. Mivel ez egy sima tudatfrekvenciás adatátvitel, nem kell hozzá túl sok alkalom. A gyakorlatban sem kellene erről beszélgetnünk, ám nyitott vagyok rá, különben filmeket nézegetnétek, miközben dolgozom Rajtatok.