2014. március 3., hétfő

Saját elméddel gyógyulás

Holo Aura Gyógyítás




A világban elfoglalt helyedet, vagyis az egészségi állapotodat, a baráti körödet és a vagyoni helyzetedet sok tényező határozza meg, azonban ami Tőled függ, az csak kettő:

1. Mit hiszel a világról

2. Mit tudsz a világról

Akik rákos betegségből önerőből gyógyulnak ki, kivétel nélkül minden esetben abban a szilárd meggyőződésben vannak, hogy ők erre képesek, vagyis a hitük felülbírálja azt, mit tudnak erről a betegségről.

Márpedig amit hiszel, neked az van! Ha elhiszed, hogy meggyógyulsz, akkor az történik. Ha feladod, akkor az.

Létezik a másik út, amikor az változik meg, mit tudsz a világról. Ha ez az új információ olyan erejű, hogy megdönthetetlen bizonyítékként szolgál Számodra, képes felülbírálni a hitet. Mondjuk itt látsz vagy olvasol valamit, ami után összeáll egy magasabb látószögű kép - például megérted az elmével öngyógyítás hatásmechanizmusát -, az is képes olyan impulzusokat küldeni az agynak, amire az a számunkra kívánt irányban reagál.

Vagyis elindulsz a gyógyulás útján.

Az emberi agy egy holografikus computer. Amire programozod, aszerint fog működni és alakítja (neked) a valóságot. Ha nem hiszed, ami ide le van írva, az is egy hit és az agyad aszerint fogja vetíteni a világot.