2014. március 10., hétfő

Beszélgetés egy halottal

holopink




- Ön mikor halt meg?
- Most melyik halálom érdekli?
- Több van?
- Persze!
- Akkor hogyan tudunk mi beszélgetni?
- Úgy, hogy idevetítettem magam és Önnek törlődtek a halálommal kapcsolatos emlékei.
- Akkor ezért érzem azt, hogy valami nem stimmel?
- Pontosan!
- Mindenki így tesz?
- Dehogy! Csak azok, akik visszatérnek.
- Miért akar valaki visszatérni?
- Mondjuk Én azért, hogy keressek további alkalmas embereket, de láttam már olyat is, hogy a magasabb látószög által lehetővé tett nagyobb tudással inkább érvényesülni akarnak ebben a korban.
- Felvetődik a kérdés, hogy honnan térnek vissza?
- Innentől akkor minden mai keresztény fogódzkodjon meg, mert amiről szó esik, az Krisztus eredeti tasnításai között van, még a zsinatok bibliamódosításai előtti időkből.
- Mi a különbség?
- Ti ezt lélekvándorlásnak hívjátok, ám ez így nem pontos. Krisztus tanításai ezen alapultak, ha meghalsz, a mennybe jutsz (ez eddig ugyanaz), ám az, hogy ez a Menny hol van, abban már elég nagy az eltérés.
- Miért, hol van?
- Hol és mikor! Ahogy Ti gondolkoztok a halálról, az ebben az értelmezésben arra hasonlít, mintha állandóan lakáscserén gondolkoznátok, de tíz körömmel ragaszkodtok a régihez.
- Ez nem értem.
- Ha meghalsz, azt nem veszed észre, mert a tudatod szabadul csak ki, az agyad továbbra is ezt a valóságot fogja vetíteni.
- Akkor mitől függ, a pokolra jutok-e vagy a mennybe?
- Attól, hogyan változik az életed ezután.
- Akkor az ugyanaz a világ?
- Nem egészen, csak látszólag. A saját világodat vetíted mindig, ám az életed során alárendeled magad egy csomó mindennek és mindenkinek, így a Te Világod betagozódik másvalakinek a világába és azt erősíti. Amikor meghalsz, ez a kapcsolat szakad fel és csak a tudatpozíciód változik. Amit persze nem veszel észre, mert csak a külvilágra figyelsz.
- Valójában mi történik?
- Átugrik a tudatod egy másik valóságba. Vagy fölfelé, vagy lefelé, vagy oldalra, attól függően, az Utad merre visz tovább.
- Akkor miért kell meghalni?
- Mert rögzíted Magad és ha tovább akarsz indulni, vagy a.) oldanod kell b.) meg kell halnod, ami ilyen értelmezésben egy drasztikus oldásnak felel meg.
- Mik ezek a rögzítések?
- Családi állapot, munkahely, baráti kapcsolatok, stb.
- Akkor azért kell meghalnunk, mert mondjuk anyám nem akar elengedni?
- Pontosan! Ez a lecke neki, aztán amikor ő is meghal, akkor lehet, hogy újra találkoztok, mert megtanulta a leckét.
- Hogyan találkozhatunk?
- Mivel ugyanabban a testben már nem tud megjelenni (persze meg tud, de ez a beszélgetés az átlag júzereknek szól), ezért egy másikban teszi.
- Aki ki lehet?
- Egy lénynek nem csak egy emberi megtestesülése van, hanem számtalan is lehet. Egy magasabb dimenziós tudat egyszerre éli át a különböző korokat is, tehát az ő nézőpontjából először értelmezhetetlen, aztán nehezen értelmezhető lesz, amikor azt akarod megtudni, hogy 'vele' találkozol-e, hisz ő úgy fogja látni, hogy igen.
- Arra akarsz kilyukadni, hogy lehet, az új párom valójában az anyám?
- Igen. Könnyen lehet.