2014. március 3., hétfő

Gyógyító CD for not advanced usrers

Holo Aura Gyógyítás



Felvetődött egy Kérdés, hogy ha CD-n adnám ezt a zenét ki, amit nyomatok, az milyen lenne?

Először is, egy CD elég hosszú, ha zenei programozás áll mögötte. Olyat kell kitalálni, amit végig is lehet hallgatni az utána következő beleőrülés veszélye nélkül, persze nem akárkinek, hanem annak, aki az a pszichológushoz rohangászó fajta. Ugyanis egy pszichológus azonnal megállapítja a Betegséget, vagyis - mivel ő bazi erősen rezeg - ráprogramozza a Folyamatot, amin aztán végig kell menni. Olyan, mintha utána az lenne a Tét, a FELSZÍNRE TUDSZ-E JÖNNI VAGY SEM. Közben egyszerűen az zajlik, hogy az agyad elég gyorsan átáll egy másik tudatfrekvenciára és mivel ha nem érted, pánikba esel az alaphozzáállásod miatt, akkor csakis egy pszichológus előtt köthetsz ki. Vagy rosszabb esetben ott van erre a pap.

Tehát ez most, ami jön már ott van, hogy szerintem a 'nem szakmai közönség' is meghallgathatja. Igyekeztem olyan hosszú lenni, amennyire lehet, ez most egy CD-nyi mennyiségű adat, amit még el lehet viselni egy Nullkilóméteresnek is. A visszajelzések fősugarait megérzem.





Mivel eddig az Én programom szerint eddig csak olyan emberek jártak itt és hallgatták meg az eddigieket, akiknek ez - abban a stádimuban, ahol voltak - maga volt a Gyógyulás, gondolni kell az ez utániakra.

Vagyis eddig kellett a pap/pszichológus/guru/stb. mert épp onnan jössz kifelé és mivel holo-transzban vagy, ami - mint kiderült 3D-ben semmiben sem különbözik a 'normális' üzemtől, hát bátorkodtam előjönni vele - Neked fel sem tűnik. Ám a célod/ideális íved felé vagy programozva, az események is eszerint alakulnak.

Mellékhatása lehet sok hirtelen gyógyulás a Környezetben, mivel a Te programod vetíti őket. Jobb, mint vacakolni vele, hacsak az ember nem akar valamilyen menő mágus/gyógyító lenni és bohóckodni a médiában. Feleslegesen nem szeretek melózni, ha annak van gyorsabb útja:


- Mennyire van ide Budapest?
- Légvonalban 10 km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át.