2014. március 5., szerda

Az elme használata

Holo Aura Gyógyítás




Tekints úgy az agyadra, hogy az egy holografikus computer. A tudatod a böngésző és a spirituális valóság a net. Az emberek azért meditálnak, hogy ezen a hálózaton tudjanak tevékenykedni. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan és sikeresen lehessen végrehajtani, nyugalomra van szükséged, különben nem fogsz semmit sem látni és hallani, mert minden elnyom a Külvilág zaja.

Első lépésként tehát érdemes letisztulni. Ez két lépésből álló folyamat. Az első a felesleges emberek és ügyek, amiktől érdemes megszabadulnod, a másik a fizikai tested tisztítása.

Felesleges emberek és ügyek

Amikor találkozol velük, senki sem felesleges, ám a gond az, hogy utána elkezdesz ragaszkodni hozzájuk és így egy idő után már nem jótékony a velük való kapcsolat. Ha oldani szeretnél, akkor jössz rá, hogy sértődéssel reagálnak erre, ami egyértelmű jele annak, hogy itt nem a Te érdekeidről van már szó.

Fizikai test

Tisztító gyógyteák, szauna, időszakosan (vagy véglegesen) felvett vegetáriánus étrend. A sport is alkalmas arra, hogy megszabadulj sok dologtól, bár a fizikai fáradtság inkább arra alkalmas, hogy a pszichikai fáradtságot tüntesse el, ami szintén nem egy elhanyagolható szempont.

Az Oldáshoz megtalálható az interneten számos technika, mivel erre sablon nincs, azt csak Te tudod, Számodra melyik az alkalmas és hatékony. Igen ám, de hogyan találjunk rá? Ezen a gyakorlati példán át könnyebben megérthető az, ami utána következik.

1. Készíts Magadnak egy tudati programot. Határozott céllal (esetleg egy papírlapra felírva) gondold azt, hogy 'szeretnéd megtalálni a Számodra alkalmas Oldási Technikát, ami tükrözi céljaidat, elkerüli a nem kívánt hatásokat és eseményeket, mégis eléri a célját'.

Ez azért különösen fontos, mert a hologram nem feltétlen veszi figyelembe a Te civilizációs szokásaidat és előfordulhat, hogy elég szabadon értelmezi az Oldás fogalmát, mondjuk másképp értelmezi a halált, mint Te, abban biztos lehetsz. Ha nem jársz el körültekintően, akár ki is rúghatnak a munkahelyedről, de kaphatsz külföldi munkát is. Erre találtam ki a holo-GPS-t, amiben kitűzöd a célt, meghatározod, mi az, amit mindenképp szeretnéd, hogy benne legyen és azt, amit mindenképp el akarsz kerülni.

2. Tedd el a papírod és felejtsd el az egészet.

3. Egyszer csak tapasztalni fogod, hogy véletlenül rátalálsz. Vagy az interneten böngészve, vagy egy hirdetésben, vagy akárhogy, egy lesz a lényeg, az információ világítani fog. Nem tudom és nem is érdemes ezt bővebben kifejteni, érezni fogod, hogy fontos információ ez Neked.

Hogy mikor, az függ az állapotodtól, attól, mennyire veszed komolyan, a tisztasági szintedtől és attól is, mikor van erre szükséged.


Saját Beállítások

Gondolatban képzelj (vizualizálj) egy műszerfalat, ami a Te Állapotod. Keresd meg azt a potmétert, ami mondjuk a vérnyomásodat mutatja, ha azzal van a probléma és állítsd be a kívánt értékre. Ennyi csak és meglepő, de nem tudsz mást vizionálni, mint ami a valós helyzet.

A dologban a magyarázat annyi, hogy ilyenkor a 3. szemedet használod és a tudati csatornán vagy. A 3. szemben sokan nem hisznek, ám érdemes elgondolkozni azon, ha alszol és álmodsz, akkor is látsz képeket, mégsincsenek nyitva a szemeid!