2014. március 3., hétfő

Álmok

Holo Aura Gyógyítás




A National Geographic foglalkozott ezzel a témával és úgy kiakadtam (hogy ezek vagy tudatosan tévesztik meg az embereket vagy még csak itt tartanak), hogy sokáig a csatorna közelébe se mentem a távirányítómmal.

Az Álmokban minden esetben létező valóságokat jár be a tudatod. Azért nehéz őket értelmezni, mert ezek a világok magasabb dimenziós valóságok. Ha úgy látnád őket, ahogy vannak, abból nem értenél semmit, többnyire fényes csíkokat és villanásokat láthatnál, ezért az agyad a saját ismert világod létező elemeivel igyekszik ezeket az információkat behelyettesíteni. Mivel magasabb dimenziós témákat elég nehéz alacsonyabb dimenzióban érthetően tálalni, ez itt sem nagyon sikerül. Ezért lesznek sokszor szürreálisak az álmaid, tele mindenféle érthetetlen összefüggésekkel és hihetetlen, a saját valóságodban elképzelhetetlen eseményekkel, történésekkel.

Van olyan, hogy az álmaid egész érthetőek, sőt, olyan érzésed is lehet, mintha tényleg ott lennél (van tapintási információ, esetleg érzel szagokat). Ilyenkor közel vagy, egy párhuzamos valóságban vagy egy csak Neked létrehozott holografikus szobában, ahol valaki (az angyalod mondjuk) igyekszik átadni Neked információkat vagy épp megjelensz egy másik valóságban a testedben és élsz át benne valamit. Talán azért kellesz, mert Te tudod, vagy jobban tudod, mit kellene ott csinálni.

Az álmait az ember elfelejti, csak azok maradnak meg, amiket valamilyen okból meg kellett az emlékeidben tartanod. Hogy miért, azt csak Te tudhatod!