2014. március 5., szerda

Az elme ereje


Erős akarattal akár a rákból meg lehet gyógyulni.


- De mi legyen azzal, akinek nincs ilyen erős akarata?
- És meg akar gyógyulni?
- Igen!
- Több lehetősége van. Az egyik, menjen kórházba. A kórházak jók, ám nem veszik azt figyelembe, hogy egy betegségnek nem csak fizikai okai vannak, hanem spirituális okai is, azt pedig gyógyszerekkel gyógyítani nem lehet, sem kezelésekkel, csak a tüneteit lehet enyhíteni, vagy elodázni későbbre ugyanazt. A másik, hogy keressen meg egy gyógyítót, aki képes felderíteni a betegség lelki okait (amik okozzák a fizikait), vagy az átkot, ami kiválthatta a jelenséget.
- Azért ugye tudod, hogy az átok-szöveg a mai modern korban nem nagyon jön be?
- Pedig be kellene! Az átoknak létezik olyan definíciója, amit simán el lehet fogadni a mai modern korban is.
- Mi?
- Minden csak megfogalmazás kérdése! Ha az illető megérti, akkor bármilyen korba be lehet helyezni ugyanazt.


- Mi van akkor, ha valaki nem akar gyógyítóhoz menni, mondjuk azért, mert nem hisz benne vagy nem talál megfelelő embert?
- A hit nagyon lényeges része a dolognak, hisz az erős akarattal gyógyulás is feltételezi azt a hitet, hogy az ember képes meggyógyulni. Az erős akarat ahhoz kell, hogy ki lehessen váltani ezeket a külső körülményeket és az ember saját maga is képes legyen urrá lenni a betegségen. Ha nem talál megfelelő embert, az nem jelenti azt, hogy ilyen ember nem létezik (talán nem hisz abban, hogy rátalál). Ebben az esetben nem árt, ha új dolgok felé fordul.
- Mondasz egy ilyet?
- Rajt-Cél mágiát kell alkalmazni, ami nem más, mint gyakorlati mentalizmus. Ehhez azonban komoly hit szükséges Önmagunkban, mert követni kell egy Sugarat a megérzéseinkkel, amit saját magunk telepítettünk oda. A Rajt az az időpont, amikor a mágiát alkalmazzuk, a Cél pedig a szándékunk megvalósulásának időpontja. Jelen esetben a gyógyult állapot. Ennek hátránya lehet a nem megfelelő módon kiadott programsor, mert a hologram nem veszi figyelembe a társadalmi szokásokat és normákat, így amikor az ember követi a Sugarat, nem mindig marad szalonképes, ha ezt elvéti.
- Mi a legmegfelelőbb módja akkor ennek?
- Úgy kell gondolkozni, mint egy olyan GSP esetén, ami az agyban van, nevezzük Holo-GPS-nek. Határozd meg a Cél, azt, mik legyenek azok, amiket mindenképp érinteni szeretnél és mik azok, amiket mindenképp el szeretnél kerülni. Mivel sok olyan embernek van komoly varázs- vagy teremtőereje, akik erről nem is tudnak, könnyen lehet, az Ösvény, amit követniük kell olyan Sugaratat is kelt, melynek során valaki kifejleszt egy új gyógyszert, vagy gyógyeljárást, ami ahhoz kell, hogy a Rajt-Cél mágia sikerüljön.
- Ha valaki ezt alkalmazza...
- Akkor akár kórházba is kerülhet, ahol meggyógyul. Ugyanis ez egy olyan gyógyeljárás, ami nagymértékben épít a Külvilágra és az ott fellelhető lehetőségekre és mindent bevet a gyógyulás érdekében, ami csak elérhető. Vagyis erős akarat nélkül is meg lehet csinálni, csak lehet, az Illetőn kívül senki más nem fogja azt látni, hogy itt bármilyen varázslat történt.
- Érdekesen új a megközelítés.
- Igen, a kutatás-fejlesztés az egyik kedvenc területem és a mágia, a spiritualitás ugyanúgy a Világ része, hiába nem érzékeljük. Megjegyzem, a denevérek már akkor is láttak a sötétben, amikor az ember még nem ismerte az ultrahangot.



Holo Aura Gyógyítás