2014. április 1., kedd

Elméleti Mágia I.




Az elméleti mágia hatása a gyakorlatban is megjelenik. Bár nem a szokványos módon, de a szokványos úton.


Holo Mágia Alapok


1. A Világot az agyad vetíti Neked. Játékélményre olyan, mintha önmaga köré vetítené, technikailag azonban önmagába vetít. Az állapot pontosan megfelel a kómának, vagy egy sztázisállapotnak.

2. Ha egy hologram-papírt eltépünk és az egyik kis darabját lézerfénnyel megvilágítjuk, nem a kis részt fogjuk látni, hanem az egészet piciben. Ha meditálsz, az Univerzumot megtalálod Magadban, ha Önmagad egy pici szeletét veszed és abban (megvilágosodott fénnyel) ezt vizsgálod.

3. A holo-mágia alapvetõen a hittel dolgozik. A hologram ugyanis a hited szerint tükrözi neked vissza rugalmasan a Világot.

4. Az ezotéria lényege, hogy önmagadban megtaláld a Csillagokhoz Visszavezetõ Utat, vagyis a hologramról alkotott ismereteink tükrében azt a kis szeletet, amiben az Univerzumot vizsgálhatod.

5. Az Univerzum sokszor van ott a szemed elõtt, ám Te valahogy mégis a mindennapi életednek látod.



Előkészületek



Igen vagy Nem?


Életünk bármely szakaszán felmerülõ kérdés. Ám ez tényleg teljes életmódváltozást igényel és azzal is jár. A mágiával hatalom kerül hozzád, amivel lehet élni és lehet visszaélni. Fekete mágián általában az önös érdekû mágiát értjük, amikor valaki tudatosan intéz szándékos akaratmegnyilvánítást. A nagyobb hatalommal egyrészrõl nagyobb felelõsség is jár, másrészrõl megjelennek a komolyabb versenyzõk is a Pályán.

Az igennel sok kaland, csoda, varázslat, kudarc, szenvedés és élvezet jöhet, az árát mindenki maga fizeti, a jutalmát is mindenki maga viheti. A nemmel éled tovább hétköznapi életed, ami akkor változhat, ha bekerülsz egy igen-t választó életébe. Nincs rossz döntés, csak döntés van.



Ami mindig a Tiéd!








Igen esetén


... azt vállalod, hogy bátran szembenézel a Pszichével!