2014. március 6., csütörtök

Pasizás/Csajozás félelem-hit vetítéssel

Holo Aura Gyógyítás




Alapszabály

Ha Téged nem zavar, a másikat se fogja.


Működési elv

Megérkezik a vizuális kép és az kifejt egy ingert, amit Te véleménynek nevezel. Ez a Keret, vagy az Alap. Ha ez nem tetszik, eleve nem is kerülsz olyan közelségbe senkivel, aki ennem nem felel meg, hacsak nem vagy hülye, csinálod a pénzért vagy egyéb más érdekért, vagy valaki spirituális energiákkal elkapott. Tehát valaki akkor nem tetszik, ha ennek az ingernek a küszöb alá sikerül érkeznie. Mivel minden ember ízlése más és nem tudhatjuk a mögöttes indítékokat, sosem tudhatjuk, kinek és mennyire tetszünk. Ezzel tehát nem érdemes azon túl foglalkozni, hogy legyen a külsőnk szalonképes ahhoz, ami a célunk. Azaz ne dimenzionáljuk túl a külsőségeket, mert az csak a Kapu és onnantól már a Tartalmat kell felmutatni.

A tartalom azonban csak a saját esetemben az Én dolgom. Minden más esetben a Tiéd. Amiben ez az írás neked segítséget nyújt, a következő:

- ha attól félsz, hogy a másikat is zavarni fogják az önmagadon felfedezett hibáid akkor a másik hirtelen észreveszi ezt a hibát és a jelentőségénél sokkal erősebbnek érzi (különben nem is foglalkozott volna vele)
- ha attól félsz, hogy ......, akkor az a másikat zavarni fogja benned.
- ha nem félsz ilyesmiktől, akkor a másik számára is természetessé válik és nem foglalkozik vele (hisz akkor ott se lenne)
- ha attól félsz, hogy valamit megtud, akkor még az is lehet, hogy már megtudta
- ha félelem-hit vetítésre játszol, az lehet kétélű fegyver akkor, ha a másik mást hisz, mint amire Te gondolsz
- ha a reklámmodelleket másolod, előtte érdemes megvizsgálni az esélyeket

van ennek ám egy másik pólusa is!

- ha természetes vagy, csak akkor vagy képes tényleg elhinni azt, amit akarsz
- ha reálisan látod magad, akkor úgyis rájössz, hol van a vonzerőd
- ha egyáltalán nem foglalkozol azzal, hogy a másik butának tarthat, még okos ember is lehetsz, ha tényleg nem vagy buta
- ami erőltetett, az már nem az igazi, mert az igazi mellett hallgatni is tök természetes