2014. március 5., szerda

A betegség


"Ha kórházba kerülsz és ott gyógyszert kapsz, azt vedd be, mert a kórházban az orvos a főnök"


Minden fizikai tünet valamilyen spirituális probléma megfelelője. Ami lehet normális állapot is, ha a spirituális utad ilyen jellegű. A modern orvostudomány nem osztja ezt az álláspontot. Szerintem azért, mert a tudomány nem tart még itt, hogy ezt értse.

Minden betegségnek KÉT oka lehet:

1. A test fizikai problémája (erre jó a modern orvostudomány)

2. Spirituális-Energetikai ok (erre nem jó a modern orvostudomány)

A Spektrum TV-n futott egy sorozat. Készítői arra voltak kíváncsiak, a Föld azon részein, ahol nincs jelen a modern orvostudomány, ott hogyan gyógyítanak. Elképesztő dolgokat láttam.

Andok

Egy orvosprofesszornál rákot diagnosztizáltak. Mondta neki a kollégája, már csak hónapjai vannak hátra. Hazament a szülőfalujába meghalni. Gondolta, nem veszíthet semmit, ha elmegy a helyi gyógyítóhoz. Aminek 10 éve. A gyógyító meszkalinnal gyógyított, ami a mi társadalmunkban szigorúan büntetett drog.

Amazonas

A törzs először és utoljára engedett ilyet forgatni. Hoztak egy láthatóan nagyon rossz állapotban lévő fiút. A sámán 2 napig táncolt, köröket rajzolt, füstölt, valamint csinált egy érdekes dolgot. A szájával a fiú testén bizonyos pontokon kiszívott valamit, az egyik ilyen szívás után megmutatta a tenyerében, mit szívott ki. Egy fekete pont volt látható, amit azonnal a tűzbe kellett dobni. 2 nap múlva a fiú felébredt és a saját lábán távozott.

Két kultúra határán

Egy kórházban az orvosok a vizit során végigmentek az új betegeken. Két csoportra osztották őket, majd hívták a gyógyítót. A gyógyító megérkezett, pár beteget visszaküldött az orvosoknak, a többire mondta, hogy azok az övéi. Kiváló együttműködésben voltak a helyi gyógyítók és az orvosok.


Megjegyzem, egyszer egy kórházban, ahol feküdtem volt egy nagyon érdekes ember, akivel beszélgettem. Amikor Afrikában dolgozott, felkereste egy helyi ismerőse és érdeklődött, van-e neki Magyarországon termelt méze. Mondta, hogy van és odaaadta neki. Kérdezte, mire kell. Az illető egyik családtagját baleset érte és azt mondta neki a gyógyító, ha tud szerezni ilyen mézet, meg lehet menteni az illetőt. Mivel gyorsan sikerült szereznie, meg is menekült. A mézet úgy ahogy volt, ráöntötték a nyílt sebre, majd bekötözték.

Erős akarattal még a rákból is meg lehet gyógyulni. Az elme gyógyító erejének bizonyítéka.

Ha megátkoznak, abból az orvosok nem fognak meggyógyítani! Mint ahogy a beleset során keletkezett sérülést és a nyílt sebet sem fogja tudni energiával megoldani egy gyógyító.




Holo Aura Gyógyítás válogatásból