2014. március 1., szombat

Önmagunk átprogramozása

Holo Aura Gyógyítás



Önmagunk átprogramozása
KÜLSŐ HATÁSOKTÓL FÜGGETLENEDÉS



Önmagunk átprogramozására két fő okból van szükségünk:


1. Nem tudunk azonosulni azzal az értékrenddel, ami szerint élnünk kellene

2. Függetleníteni kívánjuk magunkat mások velünk kapcsolatos szándékaitól



Átprogramozás elmélete

Mindenkiben van alap-idegesség. Ha ülsz és elkezd finoman rezegni a lábad, azt az ütemet tudod vele felvenni, ami a folyamatos vibrálás fő ritmusát adja, ami Benned duruzsol. A duruzsolás fő oka az, hogy eltávolodtál az 'előre megálmodott utadtól' és ez egyre nagyobb vibrálást okoz. Ez a vibrálás idegesség és mindenféle olyan rigolyák képében jelentkeznek, amiknek az okát Te sem tudod. Céljuk, hogy valamerre tereljenek vagy ne engedjenek oda.

Mivel a médiából és mindenhonnan áradnak ránk mindenféle hatások, ezek reakcióba kerülnek az energiarendszereddel és a kétféle értékrend összekeveredik. Mivel az idegen értékrendek - az elemzések után - sok tekintetben a várakozás alatt szerepeltek, mindenki kénytelen visszaállítani magában a dolgok fontosságának rendjét, aki komolyan akarja venni önmaga meggyógyítását. A civilizációs stressz okozta réseken (valamiből meg kell élni) behatoló idegen szándékokat nem feltétlen kell mindenestül elvetnünk, ám kell hozzá mély intellektus, hogy kiszűrjük és hozzáigazítsuk a Miénkhez, ezáltal erősítve azt. Különben azzal a veszéllyel nézünk szembe, hogy a nálunk primitívebb szándékok és világrend eluralkodhatnak rajtunk úgy, hogy egy idő után azt tekintjük természetesnek.


Átprogramozás gyakorlata

1. Teremtsd meg egy hosszabb meditációs időszak civilizációs feltételeit

2. Szerezd be a hozzá szükséges dolgokat, amik bizalmadat élvezik

3. Kezdj el gondolkodni a világról :: a jelenlegi fontossági sorrendedben hozd elő sorban a témákat és döntsd el, mi mennyire lényeges TÉNYLEGESEN/VALÓJÁBAN neked, majd lépj tovább a következő témára :: hagyd hogy ezek leülepedjenek, mert akkortól stabilizálódtak az új helyükön


Átprogramozás sikere

Minden programozás akkor sikeres, ha rátalálsz a mélyben valaminek a gyökérokára. A gyökérokokat valamilyen téves értelmezés okozza, amik aztán akár teljesen más jellegű problémák zömét indíthatják el. Az egyik leggyakoribb gyökérok a halálfélelem vagy a különböző civilizációs stressz okozta félelmek.

Ha egy gyökérokot felszámolunk, megszűnik egy vibrációforrás abban a zenebonában, ami mozgatja a lábunkban az ideget, ha még emlékszünk a hasonlatunkra az írásblokk elején.






Akit a téma bővebben érdekel:

http://racionalisezoteria.blogspot.com