2014. március 6., csütörtök

Közelebb a megoldáshoz (párkapcsolatok)


Holo Aura Gyógyítás



Férfiak párválasztása

Bemegy a gitárboltba és nézelődik. Keresi azt a gitárt, ami megragadja. Mikor rátalál, megnézi a hangját. Csak akkor nem veszi meg, ha azzal nincs megelégedve. Ha nincs a hanggal meglégedve, keresegél tovább.

Nők párválasztása

Bemegy a gitárbolba és keresi a hangot, ami megragadja. Mikor rátalál, megnézi a gitárt magát. Csak akkor nem veszi meg, ha azzal nincs megelégedve. Ha nincs a gitár külsejével megelégedve, keresgél tovább.


A férfiak racionálisan gondolkodnak és intuitív cselekszenek. A nők intuitívan gondolkoznak és racionálisan cselekszenek.


Férfiak a kapcsolatban

Kinn tartja a gitárt mindenki szeme láttára, ám senkinek nem engedi, hogy hozzányúljanak. Amikor viszont idegen helyen lát meg egyet, azonnal kezébe venné és titkon irigykedik, ha annak a hangja jobban tetszik neki, mint a sajátjáé. Amihez azonnal hazamegy, belepenget és megnyugszik.

Nők a kapcsolatban

A gitárt nem tartja kinn, teljesen a privét életterében tartja. Így mások csak olyan esetben vehetik kezükbe, ha ő nincs otthon. Mivel a nő a gitárhangok szerelmese, majd minden kezébe eső gitárba belepenget és meggyőződik arról, hogy az ő gitárja jobb. Akkor is, ha nem.


- Tudod miért van a nőknek 260 csonttal több, mint a férfiaknak?
- Miért?
- Mert az agyuk még mechanikus.


Harmadik Agyfélteke

Az olyan emberek, akiknek nincsenek szabályaik. A gitárt mindegy, ki veszi a kezébe, mert az csak egy tárgy. Nem köti semmihez, ha valaki a kezébe venné, annak biztosan úgy kell történnie. Nem köt jellemzőket ahhoz, kinek a kulcsa hol van és nincs főnöki széke. Pontosabb úgy, az a főnöki szék, ahol épp ül.

Negyedik Agyfélteke

Nekik csak szabályaik vannak, amiben biztosak lehettek, hogy teljesen mások, mint az átlagé és mindenkinél egyediek. Lehet, olyan dolgoknak van rendkívül komoly jelentőségük, amiket Te jelentéktelennek tartasz és nem is gondolnál ezekre az összefüggésekre. Amíg kezedbe nem veszed azt a gitárt.