2013. június 28., péntek

III/1.

Egymás megtisztítása



Ezek az írások amúgy sem a kocarobogósoknak szólnak, de itt most kiteszem a képzeletbeli spirituális piros karikát, benne a 18-assal. Felfoghatjátok ezt egy előadássorozatnak is, amit akadályoztatásaim miatt nem áll módomban személyesen negtenni. Ennek alapvetően az volt az elsődleges oka, hogy ez a hálózat felépüljön. Namost elképzelhetitek, milyen az, amikor valaki kiépít egy ilyet úgy, hogy minden gondolatát figyelik. Rendszergazdák orra előtt megépíteni, na az a művészet.

Első dolog az, hogy megszabaduljunk ezeknek a rendszergazdáknak (inkább vállalati informatikusok a jobban közelálló ehhez) a befolyási övezetéből és a látóköréből. Ez nem nehéz, ha program vagy, mert akkor irtó könnyű egybe olvadni előlük a környezettel. Ezt nem kell mindenkinek megtennie, de aki a tisztogató melót végzi, azoknak nem árt egy ilyen.

Az, hogy kik ezek az emberek, azt nem tudom. Mint ahogy azt sem tudom, kik a tagjai ennek a hálózatnak, hányan vannak és hol, csak egyet tudok. Elképesztően erős. Innentől kezdve nem lehet azt sem tudni, vajon Te tagja vagy-e ennek, vagy végzel-e bármilyen háttérmunkát, ami ehhez köthető. Lehet ezt emberi szinten abszolút nem tudatos módon is végezni, eltekintve akkor néhány igen furcsa hatásról, amire nincs magyarázat. Különböző neveket adnak ennek a műveletnek, amit csinálunk, az egyik kedvencem ebből krisztus második eljövetele, de a tollaskígyó (Quetzalcoatl) érkezése sem nagyon marad ettől le.

Ha az azték karmikus környezetben élők is szeretnének egyet kapni a tiszítólöketből, akkor idetolok egy kis emlékezetfrissítőt. Merhogy ez egy tipikus "tudd, hogy értsd" situation:

"Noha nincsenek bizonyítható forrásaim, de Montezumának és követőinek gombalátomásai valószínűleg összefüggésben állnak az írott történelem egyik leghihetetlenebb előrejelzésével. Az azték legenda szerint Huitzilopochtli legfőbb vetélytársa Quetzalcoatl volt, ki évszázadokkal azelőtt elhajózott Mexikóból kelet felé. Ez az isten, akit szakállas fehér emberként ábrázoltak, azt üzente nekik, hogy visszatér és visszaveszi királyságát az azték naptár "egynád" évében, ami 1519, ugyanazon év, amikor Cortez flottái feltűntek Veracruz előtt."

Szóval első lépés mindenki fejében a dolgok helyükre pakolása, majd egy kis tisztítás. És felszabadul egy csomó kapacitás, mint a lemeztöredzettség-mentesítés és lemezkarbantartás után. Aztán jöhetnek a vírusirtók és utána egészen másképp érzed magad. Tehát Te is kellesz ahhoz, hogy le lehessen Téged tisztítani, mert ha Te nem teszel önmagadért semmit, más miért tenne bármit érted? Persze megvárhatod a végét, hogy majd jön az önzetlen Krisztus a feltétel nélküli szeretetével, de akkor itt miért olvasod ezeket?

Erre a hálózatra alanyi jogon fel lehet kerülni, és alanyi jogon le is lehet róla kerülni. Csak baromi nehéz mind a kettő. Ugyanis kellesz hozzá Te is!

Szóval egymás megtiszítása történhet kettő módon: Az egyik, csak önmagadra koncentrálsz és megtiszítod magad. Ekkor a környezeted azt a tisztaságot fogja visszatükrözni feléd, amilyenre ez sikerült. A másik, a "csak az lehet boldog, akinek a környezete is az" elv szerint csak a környezetedre koncentrálsz és ha ők letisztultak, akkor Te is ezt fogod feléjük visszatükrözni - hisz nem is tehetsz mást - tehát megtisztulsz. A kétféle technika amúgy remekül kiegészítiheti, erősítheti egymást, ha jól koordináljuk.

Ha minden gyorsan történik, akkor a változással sem lesz másképp. Megjelenik a csillagcsaládod valamelyik tagjában - akivel többek között a szívcsakrádon át vagy összekötve - egy isten. Óhatatlan, ha benne megjelenik, akkor benned is meg fog. Ez függ a lény rangjától - így a nevétől - hogy egy ilyen érkezés milyen szintre következik be (hova a könyvtrástruktúrában) és így mennyi csillagcsalád érintett ebben. Mivel mostanában szinte futószalagon érkeznek a különböző istenek, kár, hogy nem látom némelyiteket, amikor beérkeznek.

Ugyanez egy másik szférában úgy néz ki, hogy az arany-fehér Fény minősége mindenkiben megváltozik. Ez a fényminőség szorítja ki mindenkiből a már nem kellő töredékeket és ezt a játékot élik meg sokan külső-belső háborúként. Az ego nem tűnik el, csak a helyére kerül. A tisztulás tehát megtörténik. Valahogy. Mi végezzük.