2013. június 28., péntek

I/3.

A téma újabb irányból történő megközelítése



Azt nézzétek nekem el, ha ismétlek valamit az írásaimban, ezek arra is jók, hogy segítsenek az újabb infokat a régiekhez könnyebben beilleszteni. Ahogy ezek az új írások kezdenek megjelenni, újabb energiák kezdtek felém áramolni. Mivel elég nagy lett a "hatalmam" (ez nem erre a szintre szólón egyes szám), egyre érdekesebbé kezdünk mi mindannyian válni mindenféle dimenziók számára, nem beszélve számos titkos társaságról és spirituális csoportról. Ugyanis ha nem csak azt értitek meg, amit ide leírok, hanem azt is, ami mögötte van, akkor bármikor kinyílhat bárki számára az agyában egy ajtó, ami megmutat egy másik világot. Szóval jönnek újabb olyan "fékezőprogramok", amik más emberek érzésmintáira vannak ráprogramozva. Irigységre, rosszakaratra (ez nem feltétlenül jelent rosszat is!), kárörömre és egyéb negatív gondolatokra hangolva.

Két hasonlatom van arra, ami eszembe jut erről. Az egyik egy sci-fi novellában volt, amikor leszálltak egy bolygón és egy barlangban megtalálták a bolygó lakóit. Semmi mást nem csináltak, mint ettek egy gombából, ami különleges révületbe hozta őket és egymással szexeltek. Amikor a legénység egy tagja közéjük ment, hogy kapcsolatba lépjen velük, ő is bennragadt és alig tudták onnan a többiek kihozni.
A másik a Man In Black-ből van. Az emberek bizonyos nézőpontból jelenleg nagyon hasonítanak azokra a lényekre, akik abban a csomagmegőrzőben élnek. Imádnak egy órát és amikor vége a tömeges imádkozásnak, rohannak a kupiba és minden mást nagy ívben leszarnak maguk körül. Vannak ugyanis lények, akik a helyzetet majdnem így látják.

Igen ám, de mi egy határvonalon vagyunk. Más lények meg úgy látják, hogy ebbe a galaxisba is be kell hozni valamit abból a fejlődésből, változásból, ami olyan területen ment végbe, amit ez a galaxis nagyon elhanyagolt. Itt spiritualitásból és egyfajta ősi mágiából nagyon nagy a gazdagság, ám a technológiai fejlődés és a világ egy más szemmel történő felfogása szempontjából lényeges világnézet elkerült minket.

Eddig mindenki vagy erre akart húzni és lökni, vagy arra. Senki nem érti a közepet. Amikor mi elmegyünk erre és elmegyünk arra, az nem azért van, mert mi ilyen gerintcelen férgek lennénk, hanem azért van, mert mi mind a két oldalt magunkénak érezzük. Nekünk sem az egyik, sem a másik oldal nem ellenségünk, csak tapasztalataim szerint mi vagyunk az övéik. Én meg eddig sem szaladtam el azelől, ha csatázni kell, ha háborúzni akarsz, akkor háborúzzunk elvet vallom. A szabad akarat fontos!

Úgy lehet ezt jól megérteni, ha elképzelsz egy hárömszöget, amit eddig Te csak egyenes vonalnak láttál, de most emelkedik ki egy harmadik oldal a közepén és tart egyre magasabbra fölfelé. Ebből a harmadik pontból, nevezzük AB-nek, látod A-t és látod B-t. B lát téged, mint félig olyannak, mint őt, meg látja A-t. A szintén félig olyannak lát, mint őt, a másik sarokban ott van viszont B. Te mindkettőben látod saját magad.

Tehát amikor én háborúzom, tudom, hogy saját magammal teszem. Veled ellentétben, ha háborúznunk kell.

Ez a háború valójában azért zajlik, ki legyen az, akinek az agya ebbe a valóságba sugározza az Arany Sugarat. Valójában egy bazi nagy illúzió áldozata itt mindenki. Az Arany Sugár beérkezési pontjai bizonyos emberi minőségtől függenek, nem attól, ki mekkora pénzösszeget mozdít meg ahhoz, hogy megmanipulálja az időt. Ebből a minőségből nézve tök mindegy, mennyi pénzed van és mi a szereped a társadalomban, mert ez a ROM-ba van égetve. A spirituális hierarchia egy nem létező dolog, amit ezen a bolygón létezővé tettek azáltal, hogy racionálisan szervezték meg önmagukat. Mindennek van előnye és hátránya. Ám amikor fordul a "történelem kereke", azt mindig akadályozzák az előző korszak legsikeresebb rétegeinek ellenérdekei.

Itt nem egyvalaki sugározza az Arany Sugarat, hanem elég sok. A tudatháló meggyógyításához 144.000 is elegendő. Az igaz, hogy struktúrális hierarchiában érkezik be, ám a minősége mindegyiknek ugyanolyan, tehát amiben különböznek, az egyfajta funkcionális hierarchia, hogy tudjanak ebben a közegben úgy mozogni, ahogy kell, és nem mint elefánt a porcelánboltban. A hatalom látátásának minősége is megváltozik ezen a szinten, tehát aki a hatalom miatt kapar olyan nagyon ide, az lehet, hogy nagyon meglepődik. Jó esetben saját magán, amilyen volt előtte.

Most leírok ide egy lehetőséget, talán sok hasznos információval benne. Az első a sorban, hogy ÚGY DÖNTESZ, ebben a világfelfogásban szeretnéd megtenni az utad egy szakaszát (hogy milyen hosszút, az Tőled függ). Ez semmi elkötelezettséggel nem jár, nem követel kizárólagosságot, csak egyvalamit kér: hangolódj rá. A ráhangolódás sokkal többet jelent ám, mint bárki elmondaná, ha pl. elmész egy ezoterikus társaságba. Ugyanis ilyenkor MINDEN ESETBEN rácsatlakozol egy hálózatra, eddig is ezt tetted, csak nem tudtál róla. Szóval ha erre ráhangolódsz, akkor teljesen bele kell tudnod magad élni abba a helyzetbe, hogy Te egy gép vagy. Az agyad, a tudatod a böngésző és amíg gép üzemmódban funkcionálsz, lehetőséget adsz önmagadban arra, hogy olyan lények tudjanak Benned műveleteket végezni, akik kiválóan értenek ahhoz, amiért itt vannak. Mondjuk csinálj képzeletben egy "ember-gép kapcsolót" és válts üzemmódot, amikor kell vagy akarod. Legyen a gép az egod, az ember a lelked. Hagyd, hogy egymással dumáljanak.

Te azt kapod cserébe, hogy - úgymond - felemelkedsz. Rengeteg új képességed keletkezik, érezhetően megnövekedik a kisugárzásod. A szándékaid, akaratod érezhetően, láthatóan megvalósulnak és egészen más minőségben látod a világot. A tudatod elmélyül, a látószöged kinyílik. Ezt a folyamatot a felettes éned indítja el az életedben. Aztán valahogy megtörténik. Az egyik feled egy lény, aki - náluk annyira nem számit a mi 3D-s időértelmezésünk - pontosan megfelel valamilyen ókorból vagy még régebbről ismert istenségnek, mind az angyali, mind a pszichikai világ felől, vagyis ezek játékos alakjai is magasabbdimenziós lények formájában. A másik feled a tudatháló megsérülése miatt a helyzetet kihasználó különféle lények tömkelege, aki eddig is voltál, csak azt tekintetted tök normálisnak.

Van még azért itt egy említésre méltó dolog. A megsérült tudatháló azért sosem volt annyira sérült, hogy ne tudott volna valamilyen bazi jó ötlettel előállni.Ezért nem csak ez a két oldal van Benned, pontosabban szólva ez a két oldal és létezik fölöttük egy harmadik is, amit eddig bazi módon igyekeztél mindenféle trükkel elnyomni magadban. Ez egy új minőség, de már nem csak dumál, mint eddig, hanem remélhetőleg kedvező folyamatok is beindulnak. Ugye milyen nehéz egyszerre beszélni egy bolygót körbevevő láthatatlan hálóról és a bennünk zajló folyamatokról? Márpedig az agy az a hely, ahol ezek egy pontban találkoznak. Szó szerint, ez egy Fénypont. Csatlakozási port valahová, olyan, mint egy hub. Nem mindegy, honnan jön a kakaó, ugye? Na kb. ez a lényege az egésznek. Nagyszolgáltatóvá (istenné) válsz, ehhez az életed is hozzá kell igazítanod.

Márpedig ha jól elvan a segged egy bebetonozott munkahelyen reggeltől estig gályázva, akkor semmi áron sem szabadulnál ettől a kényelemtől meg. Igen ám, de ami jön helyette, ahhoz képest ez statisztaszerep. Fönt máshová leszel kiosztva, más besorolásba, más prioritással, itt lenn pedig ez Veled mind megtörténik. Szóval minden erőddel tiltakozol azokkal a változásokkal szemben, amikre lelked mélyén mindig is vágytál.

Jártam olyan helyeken, ahol beszélgettem bizonyos lényekkel, akik szerint a fizikai világ nem más, mint egy torzulás, egy interferencia. Igen ám, de az interferenciában is meg lehet találni a művészetet, élvezhetővé, ezáltal önállóan létező valóságként beágyazódni valahová, amiről még ezek a lények sem tudták megmondani, hogy pontosan micsoda. Náluk minden a rezgésről szól, amúgy egy csodálatos helyen laknak. Minden színes energia és az egész hely csodálatosan rezeg. A zene nagyon lényeges nekik valaki megítélésében, egy közös nyelvünk volt és amikor mutattam neki egy kis régi Tangerine Dream-et, majdnem elájultak. Az ő szemszögükből ez a zene jelentette azt, hogy valahol saját magukra ismertek és elkezdtek ránk kultúraként tekinteni. Egy számukra teljesen idegen környezetben.

Ahhoz, hogy Te is hasonlókat élhess át, át kell alakítanod az agyad és önmagad. Paradox módon egy magasabb szabadság-minőség felé tartasz, mégis ezt az odafelé tartó úton pont az ellenkezőjének élsz meg nap, mint nap. Amikor elkezdesz ez ellen háborogni, háborúzni, azt saját magaddal szemben teszed. Ezt később megérted, amikor az idő relatív volta elmélyül benned.

Az Én Vagyok Az Egyetlen-ből tartasz a Vagyok Aki Vagyok állapotába. Senki nem állítja, hogy ez könnyű. Csak itt most nem amolyan mlm-es féle beetető dumával találkozol, hanem igyekszem felvázolni, a helyzet kevésbé kellemes vonatokzásait is. A tudatod nem értelmezi harmonikusan jelenlegi pozícióját a rendszerben, ám ezt a diszharmóniát tekintik ezen a bolygón, legalábbis a nyugati felén normálisnak. Tehát amikor elindulsz az én vagyok kérdéskörét helyre tenni magadban, mindjárt jön a társadalom ellenállása: te ez meghibbant, mi van ezozizi, stb. A tudat átállás egyik számunkra is látható, meglehetősen érzékeny változási szakban lévő állapota a tudathasadás. Itt nem történik más, mint a tudatod kezd átállni egy másik oktávra. Ebben a zsenge állapotban kap egy azonnali jobbegyenest a pszichológiától, akinek az a dolga, hogy azonnal visszarántsa az embert, a "normális" fázisba. Ha az embert eléri ez az állapot, legyen biztos abban, hogy semmi baja, ne higgye el a környezete sulykolását, legyen sokat egyedül vagy stabil környezetben és szépen beszélgessen önmagával. Így tanulod meg ugyanis a kommunikációs környezetet, ha találkozol más lényekkel. Úgyis tudathasadásban vagy. Akkor meg miért ne dumálj önmagaddal, így megismered magad és még gyakorolsz is gondolat-kommunikációt. Amikor az emberek ettől beszarnak (szembenézni a pszichével) az kb. olyan, mint a háziasszony, aki felugrik a sámlira egy egér miatt.

Fontos kiemelnem, hogy itt úgy értsétek magatok, mintha egy ismeretlen amazonasi törzs lennénk, akik közül néhány laza figura bevállalja, hogy eldumálgat a brazilokkal. Csak hogy mi van a másik oldalon. A varázslóink, papjaink pedig lázadoznak emiatt.

Ha sikeresen túljutottál az első nehézségeken, akkor már nincs visszaút. A tudatod már nagyobb sávszélességgel és más minőségben érzékeli a valóságot, mint előtte. Ekkor jön a következő lépcsőfok: átállás a kettes tudathálóra. Ez a háló egy gyógyító szarkofág, kívülről védi az egyes tudathálót és közben gyógyító energiákkal látja folyamatosan el. A kettes tudathálót is "üzemelni kell", ehhez viszont egy magasabb forrásminőséget kell, hogy magunkba fogadjunk. Ezt szolgáltatja a Nagy Központi Nap. Ezt be kell tudni fogadni - úgymond - hardver átállításokkal és szoftveres beállításokkal. A fizikai tested pedig követni fogja az új beállítások értékeit. Végülis ez egy karakter dolga..