2014. január 2., csütörtök

Pókok más szemmel

Best of HoloPink!


Az anyagban található zárt blogokra mutató linkekkel most nincs kedvem szarakodni, vagy megoldjátok kreatívan, vagy megvárjátok, amikor elérkezik annak a blognak a hónapja és hátha bekerülnek a Best of Válogatásba.



A pókok 2 dimenziós lények, akik feljutottak a 3. dimenzióba. Mivel nekik érthetetlen a 3 dimenziós valóság, így folyamatos védelmi zárótűzben közlekednek. Te ebből annyit érzékelsz, hogy valamiért nagyon félned kell a pókoktól. Gyakorlatilag médiatámadást indítanak Ellened, aminek célja, hogy Te őt hagyd békén. Cserébe ő gondoskodik a Lakás védelméről, ami jóval Több annál, ha Te segítesz Neki az értelmezésben, mint elsőre gondolnád.

Ha egy pók feljut a 3. dimenzióba, emberi alakjai is lesznek, akik emberként viselkedésükben felveszik egy pók jellegét. Ha jól sejtem Ti ezeket az embereket Vámpíroknak nevezitek.

Aki eltakarítja a pókot a Lakásból, a következőket nem veszi igénybe:

- Olyan nő érkezése, aki azonnal kitakarítana (lévén belelát az időbe, tehát még följebb is jutottak)
- Jó viszony (alkotó szimbiózis esetén) a pók megeszi a rovarokat és távol tartja a Számodra nem kívánatos Egyéneket egy olyan tudati erőtér használatával, amit ő bocsát ki és ha érzékelni tudnád, olyan lenne, mint egy térháló.
- Túl jó viszony esetén az emberi alak megjelenésére is számítani lehet inside (ez főleg a hálós pókokra jellemző)

Na most meg kell szabadulnunk ettől az arachnofóbia által gerjesztett Szarhalmaztól. Legkönnyebb úgy, ahogy Én tárgyaltam velük (hogy hol tanult ez meg így tárgyalni?), nem részletezem, de ecseteltem nekik a 3. dimenziós egyéb lehetőségeit, amivel akár ki is lehet őket innen irtani, úgyhogy szépen eltűnik a pókiszony. Sok rettegés és rémálom forrása.

Cserébe megértjük a pókokkal való haverság előnyét és ezt a szimbiózist és távol tartják a rovarokat. Ez a lényege. Namost nem mindenhol jó a viszony. Aki ennek egy gyors és hatékony formáját választaná, hogy ezt rendezze, vagy elindítson valami újat a rendezés felé, érdemes először ellátogatni ide:

http://holojatek.blogspot.com/2012/02/bizonyos-megszallok-kiakasztasa.html


A pókokat egyáltalán nem szabad lebecsülni, mert elég jók és még 3 dimenzióban is értelmesek. Vannak, akik a vadászathoz magasabb dimenziós képességeket vesznek igénybe. A fraktál ilyen, ha valaki ide asszociálna. Elmondom, hogyan vadászik a portia.


A portia egy vadászpók, hálós pókokra vadászik. Tehát ha egy olyan Kapcsolatban Vagy, amit úgy érzel, mintha bele lennék ragadva egy pókhálóba és szabadulni akarnál, érdemes hívni egy portiát. A portia megjelenése látványos.

Odamegy a pókhálóhoz és eljátssza a Prédát. Rányúl a hálóra és olyan rezgéseket kelt a hálón, mintha egy beleesett bogár lenne. Ha erre a hálós pók odaszalad, el is kapta. Ám mi van akkor, ha nem.

Visszamegy, mereven áll vagy 20 percig és nézi a hálós pókot, aki benn áll a háló közepén és meg sem mozdul. Majd elindul, arra az ágra, ami pont a hálós pók fölött van (használja a Teret, vagyis a 3 dimenzió mélységét-magasságát), és szépen egy szálon leereszkedve rápottyan a Prédára.

Gyakorlatban is meg lehet nézni, csak ne hisztizzük túl, hisz Mi Rendeljük!

http://holojatek.blogspot.com/2012/03/portia-rendeles.html


A portiát Te valójában nem érdekled csak addig, amíg hálós pók van a környéken. Addig viszont jó fej Veled!