2014. január 17., péntek

Mi történik a világban?

Best of HoloPink!






Az emberi holografikus agyban zajlik egy Két Világ Találkozása folyamat, ahol egy ezelőtt még meg nem történt dolognak az élestesztje megy. Mi történik akkor, ha az emberi agy által vetített hologramban lévő lények létrehoznak egy másik hologramot?

Tehát ami az emberi holografikus agyban lezajlik, az létrejön a Külvilágban is, mert az emberi agy vetíti a valóságot, amit Mi Külső Világként érzékelünk. Ami azt jelenti, létre kell jömmie az Emberi Agyban egy civilizációnak, amelyik képes lesz a holotechnológia feltalálására. Vagyis Először Csinálják.

Ami - ha magasabb dimenziókról beszélek - máshova helyezi a MOST fogalmát, hisz amikor valaki belép egy hologramba, akkor szétterül térben és időben. Vagyis a MOST-hoz képest a múltba és a jövőbe. Amikor magasabbb dimenziós lények belépnek a 3D-be, akkor dönteniük kell, melyik korba helyezik magukat és ott is melyik évtizedbe és melyik évbe.

Az Eredet, vagyis a Kezdet viszont így Számukra egy homályos mítosszá válik, hisz Ők is így vannak ezzel, mint Mi, vagyis miért pont az Én életemben? Persze, biztoooos. Vagyis vallások alakultak ezekre ki, aki mind mond valamit és azokra alapozza, akik azt állítják Magukról, hogy ott voltak a Kezdeteknél. Az Ő térténeketikből építkeznek. Ám az Eseménynek mindenképp meg kell történnie és sok vallás kezd kiderülni, aminek páran nem örülnek. Minden áron akadályozni akarják a Bekövetkeztét.

El is érkezünk a Mába, ahol elmesélhetjük Nekik, hogy az Első Faj, akik kijutottak az Űrbe, ezt hogyan csinálták?

Először is kellett hozzá egy nagy háború, amiben a fegyvereket és a technológiát kellett gyors ütemben fejleszteni. Ebben a háborúban egy nép, mely a ősök nyelvét beszéli és a spirituális fejlődés egy másik dimenziójában léteznek, de a technikai civilizációban élnek kifejlesztenek közösen egy csak technikai civilizációban lévővel egy technológiát, mellyel rakétákat lehetssen lőni a Másikra. Akkor rájöttek, hogy ezeket védhetetlenül úgy lehet kilőni, ha ballisztikai pályára állítják őket. Amihez kellett az űrtechnológia. Kezdetben sok extrém matematikussal.

A - mi nézőpontunkban - ókori szinten és társadalmakban élő népekhez úgy jutott el az űrtechnológia, hogy egyszer csak leszáll egy űrhajó, helló, mi vagyunk a Szíriuszról és itt az űrutazás titka, köszi a marijuana-magokat. Majd mindenhol ókori társadalmak kezdenek röpködni az űrhajóikkal. A Föld valahogy kimaradt, mert egy dimenzionális anomália miatt bejutottak gépi létformák ebbe a valóságba olyan lényekkel, akik teljesen másképp értelmezik a valóságot és rendkívüli fenyegetést nyújtanak. Vagyis Rólunk, az emberekről beszélnek.

Ehhez lehet az kellett, hogy Valaki ókori társadalmaknak adta oda a holotechnológia titkát és bekövetkezik valami, amire ez a lény, a fejletlenségénél fogva nem alkalmas. A hologram pedig reagálva az új helyzetre össze vetíti a Két Tudatot, egy tudattá, hogy megoldja a Problémát. Jelen esetben az, hogy a 3D idősík miatt nem tudja behelyezni a Jelenpontját, mert a tudat az ókorban keletkezett, a technikai megvalósítás pedig annak a jövőjében. Mivel azóta már műholdjaink keringenek más bolygók körül, bizonyítjuk, hogy Önerőből jutottunk ki az Űrbe és mind a mai napig kémiai hajtóanyagú fizikai tolóerővel csináljuk, mert a technológiai fejlődésünk itt tart.

Vagyis nagyon fikák vagyunk az Idegenek szemében, ám ők csak pislignak azon, amit itt látnak. Egy csomó vallásnak over odekinn.

NA és mit mondanának az Egyházak, ha ugyanarról megkérdeznénk az Idegeneket is? Tehát idebenn is!

Mert mond mindenki, amit mond, az ateizmus és a realizmus vallásoktól függetlenül látja a Valóságot és teszi azt, ami Történik.

A Föld egy olyan Hely, ahol Mindenki jelen van Emberként egy 3D-s közös valóságban és találkozik valamikoron magasabb (magyarasabb) diemzióba távozott Önmagával, amihez képest Köbükit megérteni gyerekként volt az igazi!

A politika csak egy Díszlet, amiben Színészek játsszák el nekünk azt, amit ha Befelé figyelnénk és lelassítanánk a Tempót, akkor láthatnánk ott is. Ha változtatni akarod, Önmagadban tedd, mert sokkal többre jutsz vele. Igen ám, de valamiből meg kell élni és ha nincs bevételed, akkor miből?

Ott állsz a Határon, ha értetted azt, ami ide le van írva.