2014. január 20., hétfő

Jövőbelátás

Best of HoloPink!









Az Én képességem NEM a konkrét jövőbelátás. Az volt, ám a 2. pont lépett állandóan hatályba.

A továbbfejlesztett változat az, hogy valami történik és abból jó eséllyel látsz bele abba, milyen eredménye-következménye lesz, ha belevágsz. Ezt nem lehet ellopni, mert nem működik az intuitív ráció + az alkalmas ember nélkül.


Valójában a jövő nem más, mint számtalan Alsóbb Világban már megtörtént események közül az egyik. Ugyanis az Alsóbb Világokban gyorsabban telik az Idő és számtalan Alsóbb Világ létezik. Ezért nehéz előre megsaccolni, mert nem tudható, a Te Fölsőbb Világodban - ami Másnak lehet Alsóbb Világ is - melyik eseménysor fog megtörténni.


Az időmanipulációnak sosincs jó vége. Időmanipuláció az is, ha Te elmész egy jóshoz és megtudod Tőle a jövőt. Aki folyton a jövőt látja, eljön az időpont, amikor a saját pusztulását fogja benne meglátni. Ez az egyetlen, ami minden konkrét jövőbelátásos esetnél azonos és mindig megtörténik.


Az oka egyszerű. Tönkreteszed a leszületésed lényegét, a Kalandot! Ezért a hologram korrigál és kiiktat, ha már reménytelennek ítél.


Az egyetlen működő olyan jövőbelátási technika az enyém, ami alkalmazható, mert - bár használja az intuíciót - a ráció sosem jut a teljes bizonyossághoz.