2014. január 2., csütörtök

Cápák, egy másik fóbia

Best of HoloPink!





Nézzük az embertámadásokat cápa szemmel nézni és döntsük el, mennyire vagyunk értelmesek. Jön a cápa, nézi mik a lehetőségek. Mész az utcán és gondolkozol, mit egyél. Meglát Téged, mint lehetséges Kaját. Megállsz egy gyrosos előtt. Te erre vagy ...... később elmondom, mit csinálsz és továbbmegy, vagy pánikba esel. Te vagy azt mondod, nincs kedved a gyroshoz vagy megcsap a hús illata. Kapálózol, mint az állat és úszol kifelé amilyen gyorsan csak tudsz. A hús illata egyre csiklandozóbb és már a látvány is hívogat, hogy gyrost egyél.

A cápa egyébként utálja az emberhúst és éves statisztikákban a cápatámadások száma elenyésző. Pont mint a repülőgép szerencsétlenségek esetében. Statisztikailag a legbiztonságosabb közlekedési forma, ám ha egy lezuhan, van belőle nagy Hír. Statisztikailag elenyésző, ám mivel a titkos rémületünk forrása, nagy a PR-ereje.

A statisztikai arányban a szörfösök elleni támadások szerepelnek az Első Helyen. Azért van ez így, mert a cápa a szörföst lentről fókának nézi, amit viszont imád. Majd rájön, amikor belekóstol, hogy ez nem fóka, hanem az a szar ember (már megint). A szörfösök elleni támadás akkor legyen a kínai konyha.


Ha nyugodt maradsz és mégis Rád megy, kurva éhes lehet. Várd meg, amíg közel jön, majd A.) Csapj az Orrára B.) Csapj a Szemére C.) Csapj a Kopoltyújába.

Ha az Életben, a mindennapi életedben éreznél ilyesmit, hívd be a Teknős Harcmodort. Jön a nem kívánt pasi és Te a Teknős Harcmodort választod Rá.