2014. január 14., kedd

A Tükör

Best of HoloPink!





- Hogy lesz az emberből tükör?
- Magas minőségű spirituális szint kell hozzá.
- Azt hogy lehet elérni?
- Több útja van. Ha a mi társadalmunkban akarja ezt valaki elérni, nagyon sok veszteségre, nélkülözésre és viszontagságra kell felkészülnie, míg célját eléri. Ha eléri. Ha nem éri el, akkor megnyomorodik és elkallódik. Ha eléri, meg van az a lehetősége, hogy felemelkedjen egy másik világba, ahol aztán bele tud nyúlni a saját múltjába és újra tudja építeni az életét. Kitörölve mindent, amit nem tekint az Ideális Múltvonala részének.
- Te ezt tetted?
- Igen.
- Miért nyomorodik meg az ember így?
- Mert nincs más útja, csak a tisztesség és a függetlenség. Ezt pedig itt senki nem szereti, főleg ebben a megváltozott világban, ahol mindenki azonnal irigység- és bosszúenergiát gerjeszt azokra, akik tehetségesek és a maguk erejéből emelkednek ki.
- Ha nem ezt az utat választja, mi történik?
- Akkor soha nem lehet belőle tükör. Kénytelen uganis mindenki előbb-utóbb kikötni egy spirituális mesternél, akik közül tényleg csak igen kevesen teszik is azt és gondolkodnak úgy, amiről beszélnek. A beszéd arra jó, mint a beetetés a halaknak. Menj oda, őhozzá. Amikor aztán a különféle trükkökkel energiakötelekkel leszorítanak, akkor már nem nagyon tudsz sokat tenni és ezt kevesen hagyják kihasználatlanul. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, két lehetőséged van: a.) behódolsz és akkor lehetsz még akár sikeres is az életben, de ennek ára van, ami a kötelességed lesz egy rendszerben, amibe kerülsz b.) felveszed a harcot és akkor számíthatsz a veszteségekre, nélkülözésre és viszontagságokra, amikről az elején tettem említést.
- Te hogyan lettél tükör?
- A b.) pontot teljesítettem. Mivel sikerrel, a múltvonalamat korrigáltam, így elmondható, hogy ebben az életben relatíve épen sikerült idáig feljutnom.
- Miért vagy ezen az íven?
- Mert van egy feladatom, amit ha el akarok végezni, nem adhatom el magam, pláne ezeknek nem.
- Mi ez a feladat?
- Spirituális beszélgetésben sosem tudható, hogy mi az ember feladata! Valami tudható, amiről beszélni is lehet, ám ez hasonló ahhoz, ha valaki tarot vetésre megy. Rákérdeztem az angyaloknál, hogy mennyiben pontos egy ilyen alatt elhangzó információ? Itt jöttem rá akkor, hogy az angyalok nem is értik egy egyéni szintet, vagyis azt, hogy minden ember egy önálló, független lény, mert csak 1-et érzékelnek, azt, aki a spirituális csúcson van és - bár érzik a többieket is - nem értenek belőlünk túl sokat. Így nézve izgalmas a tarot, főleg, hogy az ott ehangzó információk arra jók, hogy a spirituális háló csúcsán lévők tudomást szerezzenek a Te esetleges szerencséidről, amitől aztán - kellő gátlástalanság esetén - akár könnyűszerrel meg is foszthatnak. De visszatérve az alapkérdéshez, 3D-ben nehezen tudok erre válaszolni, de megkísérlem. Eredetileg nem itt kellett volna haladnom, csak a saját szintemen nem tudtam átlépni a Falon, így kerülnöm kellett az Alsó Világok felé. Ott sikerült az áttörés és most haladok fölfelé, a sajtát szintemre, hogy beérve abba a világba, el tudjam végezni azt, amit én sem tudhatok.
- Miért?
- Mindenki csak akkor tudja meg, mi volt a feladata, amikor már elvégezte. Ezért kell fenntartásokkal kezelni minden mestert, aki még nálad is jobban tudja, mi a te feladatod. Hisz ha ezt te sem tudod, akkor ő honnan is tudhatná? Sokkal valószínűbb, hogy inkább besoroz a saját feladata érdekében, ami az Én esetemben nem volt lehetséges, mivel ezeknél a szinteknél sokkal magasabb a rangom. Ám ők ezt nem tudhatták, bár lelkesen mindent megtettek, csak nem jött össze nekik.
- Ha Te a Falon túlról jössz, azt mi hogyan értelmezzük?
- Ti ezt a Túlvilágnak hívjátok.
- Létezik Túlvilág?
- Nem is egy, ezért nehéz ezekben a világokban erről beszélni. Olyan ez, amikor az ember felnéz és mindent, ami föntről jön elintéz egy szóval, hogy ez isten és kész. Így meg nehéz árnyalni a képet.
- Hogy lehet a Túvilágról átjönni?
- Megszállással, születéssel vagy halállal.
- Te hogyan jöttél?
- Mindhárommal. Mivel nem csak egy Túlvilág létezik.
- Akkor Te meghaltál és ide kerültél?
- Igen.
- Mi a különbség a két világ között?
- A Határon semmi. Észre se veszed.
- Akkor Te hogy vetted észre?
- Érzékenyebb és okosabb vagyok, mint az itteni átlag, no és nem is vagyok vallásos, így tudtam objektív képet közvetíteni magamnak. Mivel meg sem vagyok keresztelve - ami olyan, mint egy csecsemőkön elkövetett spirituális pedofília - nem értek azok a hatások, amik félrevitték volna az egyéni érdekek vízére a tapasztalásaimat.
- Hogyan haltál meg?
- Meditáltam egy autó hátsó ülésén, amelyik frontális autóbalesetet szenvedett.
- Mi történt?
- Itt? Mindenki megsúzta a balesetet, én egy csöpp sérülés nélkül kerültem kórházba, ahonnan ki is engedtek pár nap múlva. Ami az után jött, az már a jelen feladatom része és erről nem is szívesen beszélnék.
- Milyen különbséget tapasztaltál?
- Minden ugyanaz, ám valami mégsem. Erről később még lehet, írok egy hosszabb anyagot, most örülök annak, hogy sikerült visszavetítenem magam a Határ másik oldalára és így elmondhatom, hogy egyszerre élek több világban, melyek teljesen egyformák.
- Hogyan?
- Felemelkedtem.
- Ennek van köze a tükörhöz?
- Igen, mert ki kell magad üresíteni, anélkül nem tudsz tükörré válni, hisz ha van saját karmád, nem lehetsz tükör. Ami ahhoz kell, hogy fel tudd venni a Másikat, hisz akkor visszatükrözni sem tudod Őt.
- Tükötként mi a legfotosabb tapasztalatod?
- Ez a világ tele van ostoba emberekkel, akik mind fontos embereknek képzelik magukat. Ugyanis csak az ostoba ember töri össze a tükröt csak azért, mert nem tetszik neki az, amit abban lát.