2014. január 14., kedd

Itt mindenki kém

Best of HoloPink!




Szakmailag értve

Ha valaki a Kollektív Tudathoz (Egyes tudatháló) hozzáfér, mondjuk egy ufo, akkor ellenőrzése alá tudja vonni az emberiséget. Ha tehát Tőle szeretnénk óvni az információt, tehát ha Te nagyon megvéded, pont Te hívod fel a figyelmét a fontosságára. Mert neki elég csak Rádgondolnia. Vagyis két út létezik, amit kipróbáltam. Az egyik: rejtsd el a hologramban egy saját programnyelven megírt hozzáférő kóddal és törölj le mindent Magadról mondjuk egy indukciós főzőlap fölé tartva a fejed, a másik: gyárts kurva sok információt és amit titkolni akarsz, azt tedd a többi közé. Vagyis - ahogy a Matrixban az Ügynökök - bárkinek beszélsz róla, valószínűleg megjelennek. Benned. Tehát szakmailag értve itt mindenki kém. Ha ezt megszokod, akkor onnantól természetessé válik és már egészen másképp is tudod látni a világot.

Olyanoknak, akik szakmainak nevezik azt, amit csinálnak

Onnan tudod meg, hogy valaki kém-e vagy sem, hogy tartasz felé egy Tükröt. Ha megszólal a vészmadár, hogy 'kéééééém', akkor pontosan tudod, ki érkezik? Ez ebben a világban jó eséllyel Mindenki. Ha ezt megszokod, meg tudod látni ennek is a mélységeit.

Olyanoknak, akiknek ez érthetetlen

Kém sokféle van. A nagyanyád is rád küldhet valakit, hogy megtudjon valamit. Aztán ott a hmmmmm van egy Galaktikus Térség, úgy kell elképzelni, mintha valaki egy amazonasi indiánközösségben hirtelen megtudná, hogy ő valójában brazil állampolgár, szóval ennek a Társaságnak az Érdekei nem úgy kívánják, hogy itt, a Földön valaha is legyen olyan, hogy 'független, önállóan gondolkodó emberiség'. Nekik vannak kémeik a mások végletből. Széles ez a Spektrum, hogy mit is takar valójában.

Akik ebből már vágják, de nagyon érdekli őket a Folytatás

Szóval biztos lehetsz Te abban, hogy - ha ez kettő között vagy valahol - minden bizonnyal a nagymamát választanád, vagy ahhoz a legközelebbi pozíciót, amit csak elfoglalhatsz, nem nagyon fogják tudni, ki is vagy Te, meg nem is nagyon érdekli őket - ez meg olyan, mintha beismernék, hogy egy szót se értenek ebből a világból - annyira, hogy tudnák, ki is vagy Te? Nem is nagyon fogják érteni. Ebben bízni maga a bátorság, persze ha tényleg (!) látjátok is és értitek is, amiről beszéltek. Ők biztosan (!) nem fognak megvédeni, mert nagy ívben leszarnak!

Végül

Ha beesel az életembe, az jó eséllyel nem arra tenné a tétet, hogy Te azt vagy, akinek mondod Magad, bár 3D-ben még ezt is meg lehet csinálni. Annak, aki benyalja. Visszatérve a szakmai szintre elmondhatom, hogy eredményes tesztelőmunka áll Mögöttünk! Szóval nem fogom elhinni a sztorid, de tök olyan lesz, ha ilyen a forgatókönyv. Ha meg jó fej vagy, lebuktatod Magad az elején, hogy érdemben is dumáljunk, ha meg nem, a Játék a Célja az egész Életnek!


HA TUDOD, HOGY TUDOM, LEHET MÁST JÁTSZANI!