2014. január 14., kedd

A legmélyebb gyökerű irigység

Best of HoloPink!





A legmélyebb gyökerű irigység az, amikor valaki azt látja Benned, aki ő is lehetett volna, ha akkor nem dönt másképp. Mivel akkor azt választotta, hogy inkább menő legyen, vagy azt, hogy megfeleljen másoknak, ahhoz, hogy ez az irigység a felszínre is jöjjön, kell a Sikered!

Ezért igyekeznek minden létező eszközt gátlástalanul bevetni ellened, nehogy ez Neked sikerüljön. Mert akkor Önmaguk előtt derül ki az, hogy mégsem tökéletesek. Amit Én soha nem is állítottam magamról. Ők viszont folyamatosan ezt sugározzák magukról.

Ilyenkor nem Én mérem rájuk a vereséget! Én nem is harcolok ellenük. Akkor kezdem csak, ha rájövök, hogy a sok támadás hátterében ők állnak, ami addig ért engem. A vereséget Saját Magukra Ők mérik. Például azzal, hogy orvtámadást intéztek ellenem.

Ezeket soha (!) nem az ellenségeid csinálják. Ők csak megkeresik a barátaidat. Aztán csak hátradőlnek. Ezért nincs sok barátom, pontosabb úgy, nagyon megnézem - a sok negatív tapasztalat után - hogy a jövőben ki legyen az!




A barátság alapja a Bizalom. Ha könnyen adod, nem fog sokat érni. Bizalmat nagyon könnyű elveszíteni és nagyon nehéz visszaszerezni. Pénzért biztosan nem vehető meg.

A pénzen vett hűség pedig nagyon könnyen feloldható... még több pénzzel.

Ha Te mindenkiben megbízol, akit az Ég küld az utadba, úgy is elfordulhatsz az Égtől, hogy csalódsz azokban az emberekben, nem? Főleg ha kötelezővé teszik azt.

Aki a bizalmat várja el Tőled, mielőtt (!) együttműködésbe léptek, az biztosan nem fogja azt értékelni! Vagyis jó eséllyel ő fog Téged hátbalőni az első olyan alkalommal, amikor már nem lesz Rád szüksége.



Ushiro mester észt osztott.

Ushiro mester: egy kult figura, aki úgy keletkezett, hogy valaki ezt a nevet kamuzta, amikor egy másik kamuból akart kikeveredni.