2014. február 3., hétfő

Védd meg a civilizációt!


KOOPERÁCIÓS JÁTÉK


A Két Agyfélteke játéka

Az egyik agyfélteke

Az egyik agyfélteke békés civilizációépítést játszik egy bolygón.

A másik agyfélteke

Míg a másik űrflottákkal katonai gyakorlatokat folytat kinn az űrben a bolygó megvédésére úgy, hogy a bolygó lakói erről semmit ne tudjanak.



Mindkét agyfélteke

Magasabban rezgő embereket megszálló lények számára ideális játék. Bár az emberi alakoknak főképp meditációs élvezetet nyújt, ami inkább a pszichedelikus élvezetek műfaja, a baráti megszállók végre el tudják kezdeni az érdemi munkát.



Paradox módon az első játékosok nem a harci játékokra gerjedtek be, hanem a civilizációépítősre, így a Sztori szerint menekültekként érkeznek egy olyan bolygóra, ahol nem él emberi civilizáció. Furcsa társaság volt, amikor találkoztam velük. Egyáltalán nem voltak beszarva a Feladattól és ez tetszett nagyon bennük. Ebből ki lehet találni, én melyikre gerjedek.

Aki a bolygó elpusztítására jelentkezne játékosnak, előre közlöm, alaposan leteszteltük a védelmet, amit van szerencsém személyesen is eszközölni.

Ez jobb, mint a Phoenix és a Vanguard egyben, nem?



Ha bolygót védesz, azért jó az olyan lakosság, aki nem fél, mert nem is húzzák így félelemenergiákkal oda az ellenséget. Bár ha szereted az akciót, válassz félős embereket!



Selection HoloJáték