2014. február 3., hétfő

Angyali Csavar

Selection HoloJáték




Mint tudjátok, most zajlanak az Érkezések. Ha már elkezdtük ezt a kis holo-vállalkozást, nem mehetünk el szó nélkül a Lehetőség mellett, hogy - pusztán marketingcélból - bele ne vetítsünk egy picit az Eseményekbe. Elhihetitek, elég ismert lesz a Cégünk, ahogy megérkeztek a komolyabb égi figurák és kibogozták az összefüggéseket. Valószínűleg ekkor fognak ránk találni, ám addig számunkra nyitott az út egy kis önfeledt szórakozásra.

Nem tudom hallottátok-e, van valaki, aki számára Sátán egyáltalán nem egy gonosz figura, sőt, a tevékenységét látva és megértve a Lényt pozitív alaknak tekinti. Mivel az illető váratlanul elég komoly rezgésszintre ért, maga ez az Esemény az egyik legkedveltebb Játékok közé repítette ezt a csodát.

Amikor megjelent a Nagy Fekete Flotta, teljesen váratlanul elkezdtek korrekt béketeremtést- és fenntartást végezni, megzavarodott a bolygó. Az addig békés lakói egymásnak estek és a faj kitapasztalta a földfelszíni hadviselés minden trükkjét.

Az Alászálló Angyalok abba a problémába ütköztek, hogy azonnal lekorrumpálódtak, bűnbe estek és elkezdtek karriereket építgetni. Miközben a Sötét Erő Lényei gyógyítanak, vigyáznak a kristálygyerekekre és minden figyelmükkel a fejlődés és az Élet magvait hintik. Persze ha a Fényes Angyalok hirtelen kialakuló profitvágya ezt engedi.

A darab első snittjei akkora sikert arattak, hogy sokan érkeztek, hogy ez lássák!

Ebbe a holofilmbe csak Casting után lehet belépni, ahova gondolatban lehet elküldeni az Igényt.