2014. február 8., szombat

Párrendező

Selection HoloJáték




Ha elrontottad és nem az az ember van melletted, akinek lennie kellene. Előnye, hogy biztosan tapasztalatokat gyűjtöttél, ami jól jön a későbbiekben, hogy már eleve NEM-et tudsz mondani azoknak, akik más kérésedre érkeznek, ám itt is megtapadhatnak. Hátránya, hogy beleragadtál valamibe, amitől nem tudsz továbblépni. A Párrendező segít abban, hogy Társ érkezzen az Életedbe, aki képes Partnerként viselkedni.

A Partner legfontosabb ismérve, hogy ha Rólad van szó, nem önmagára gondol és nem a saját érdekei szerint határozza meg a Szándékait, amik Veled kapcsolatosak.

Ha szeretsz valakit, akkor mindenben (!) támogatod, hisz ha őt szereted, akkor az Ő boldogsága az első. Ha az nem melletted, hanem valaki más mellett érhető el, akkor azt!

Csak akkor hajtasz erre a mai világban menő dologra, hogy mindent szétrombolsz, ha nem lehet a Tiéd, ha SAJÁT MAGADAT szereted, csak szerencsétlenségére őrá vetíted ki. Ebben az esetben ő nem lesz más, mint egy felnőtté vált gyerek élő plüssmacija. A Te plüssmacid.

Nőj fel és csak akkor érdemelsz Partnert, addig csak Hozzád hasonlóak érkeznek, ha nem számítjuk bele a 'mesterek' által üzleti- és egyéb érdekből Rád küldött szerencsétleneket.