2014. február 3., hétfő

A Szent Grál megtalálása4 ELEM Játék 


Az Út. 
Ha megtalálod odabenn, rátalálsz idekinn!A Játék célja az ötödik elem megtalálása. Ehhez össze kell magunkban hangolnunk a 4 elemet, hogy harmóniába kerülhessünk. Hisz akkor nem lehetséges a cél elérése.FÖLD - VÍZ - LEVEGŐ - TŰZEz egy olyan játék, amiben megtanulhatod használni a saját megérzéseidet úgy, hogy közben önmagad fejlesztésén dolgozol. Ha sikerrel jársz, rátaláltál a keresett dologra. Csak kövesd a gyenge jeleket!

Gyenge Jeleknek hívjuk azokat, melyeket általában nem követsz, ezért vagy játékos. Azért nem, mert elnyomják a fejedben azok a zajok, amik a mindennapi élet során keletkeznek. Ezeknek a zajoknak a fontossága a szemedben jelenti azt az állapotot, amit fejlettségi szintnek is nevezünk.

Hogy segítsük a játékban, a következő kis spirituális iránytűt nyújtjuk át szeretettel. Az emberben 4 olyan valami van, amin keresztül irányítani, manipulálni lehet. Ez a 4 valami négy csatorna, nevezetesen:

ÉRDEK - ÉRZÉS - VÁGY - GONDOLAT


Ha nem tudod merre menj, fordult feléjük és ingával vagy szenzibillel, netalán más technikákkal ki tudod szűrni a manipulációt. Hogy hogyan?

Hogy ezt könnyebben, vagyis számunkra érthetőbben megtehessük, a következő szlogen fényjelezze Játékunkat:

Ha MIND A NÉGY BEJELEZ!
különben manipulálnak!


Selection HoloJáték