2014. február 8., szombat

Bank Car Rock!

Selection HoloJáték




Az isten platformon már zajló játékokban nem nagyon törekszenek a jövőbelátásra a hirtelen más területekre bejutott játékosok. Mindenki félszemű volt a vakok között, ám a helyzet megváltozik, ha regisztrálsz ebbe a játékba. Ők maradnak fél szemmel, Te viszont más dimenziókba lépsz.

Amikor a Játék elindult egy irányba, több játékos belátta, hogy ez hosszabb távon nem vezet jóra és az egész platform épségét veszélyezteti. Így van olyan fősodrás, melyet meg tudunk Energiáinkkal támogatni.

Amikor pár illető rájött az ingyen pénznyomás titkára, olyan folyamatok indultak be, melyek során a munkafedezetű pénz elértéktelenedik a hitelfedezetűvel szemben. Amikor a nem létező fedezettel kihelyezett hitelek elkezdenek törlesztődni, annak a pénznek a munka a fedezete. Így kialakul egy rabszolgasági intézmény, melyben az egyik fél korlátlan pénznyomtatással rendelkezik, és csak hitelez, a másik pedig csak a munkaértékével rendelkezik, ami viszont így eljelentéktelenedik.

Viccesebb megközelítésben ezt akár egy bolygó elleni támadásnak is látnák páran, ám azok a többiekénél magasabb látószögön vannak. Amikor beteszed a pénzed a bankba, alig kapsz rá valamit, amit tréfásan kamatnak hívnak. Abban biztos lehetsz, ez a kamat nem az a kamat, amit viszont ő számít neked - már szinte  hatósági jogkörön! Ha befektetésekbe teszed, elszívod a pénzt az utcáról bele a befektetési alapokba és hozzájárulsz a hiteléhséghez, ami viszont egy másik csatornánk kötelezően érkezik ránk.

A MI platformunk képes nagy erővel beleszólni a Játékba. Ne szalaszd el a lehetőséget beleszólni életed játékába!