2014. február 9., vasárnap

Őrültek gyógyítása Játék

Selection HoloJáték




Őrültek gyógyítása: Legyél még őrültebb, hogy neki kelljen visszafognia.



Most csak az egyik epizódját írom le. A Nagytábla ennél jóval nagyobb.

Megérttetem a szerbekkel és a horvátokkal, hogy a közöttük kirobbant háború mögött az albánok állnak, hogy szétejtsék Jugoszláviát. Hogy megalakulhasson a független Kosovo, ahova bemegy a Nyugat, hogy majd ezen a szálon át tudják az Európa elleni titkos mágikus tervüket végrehajtani.

Ez után egy közös szerb-horvát (és szerintem görög) katonai akciót indítok Albánia ellen. Mivel addigra a Nyugat - pont az iszlám támadásnak köszönhetően - Önmaga helyreállításával lesz elfoglalva, senki nem fog szólni egy szót sem. Különben is, Albánia kit érdekel annyira, hogy megérje ebbe bárkinek is beleavatkoznia?

Ha már az ember valamit csinál, azt csinálja nagyban, nem? Tehát - távol a világ figyelő szemétől - kiirtom az albánokat, legalább lesznek új tengerparti nyaralóhelyek, ahova a profit menekülni tud és ahol a köcsög amerikaiak is látnak busásan megtérülő fantáziát, így ők is kussolnak.

Minden logikus és minden mindennel egybevág. A játék tisztán holografikus, gyönyörűen ki vannak dolgozva a karakterek és minden megdöbbentően élethű. Te ebben a játékban benne játszol, ám Albániát eddig sem nagyon vetted észre, csak és kizárólag a pozitív fejleményeit fogod tapasztalni, ha egyszer odalátogatsz egy tengerparti nyaralásra.

Na, kedvet kaptál hozzá? A játék csak terád vár. Csatlakozz még időben, mert minél hamarabb teszed, annál magasabb játékpozíciót érhetsz el!



A játékot az örmény-török örök barátság jegyében a Turkish Airlines támogatja. Globally Yours!