2014. február 1., szombat

Február: Selection HoloJáték






HOLOHÁLÓZAT



Az agyad az a szerv, ami hordozza a tudatod. A tudatoddal végzel mindent amit értel, az agyad pedig egy olyan holo-hardver, ami képes egy computer módjára kezelni a beérkező jeleket. Ezt a computert fejleszteni is lehet, akár otthon, akár egy olyan embernél, aki mesternek nevezi magát. A terület igazi mesterei azonban észrevehetetlenek. A mesterek már a Játék részei!

A holohálózat egy olyan tudathálózat, amiben az emberi szem porton keresztül válik láthatóvá a Külvilág.  Ebben is létezik külső és belső. MI azonban a legfrissebb fejlesztésekkel jelenünk meg, ami annyira fejlettebb a többinél, hogy míg a többiek még a 3D külső vizuális megjelenítésén gondolkoznak, mi már kiterjesztettük azt a Realitás szintjére.

A Realitás szintjén a holografikus hálózati parancsokat meditációban tudod kiadni és a pozícióidat is ott tudod beállítgatni.

Működési elve azon nyugszik, hogy ha egy hologram lapnak csak egy kis szeletét vizsgálod, amit lézerfénnyel világítasz meg, az egészet ott látod kicsiben. Tehát ha Te meditációban, vagyis Önmagadban vizsgálod Önmagad egy szeletét, amit különleges Fénnyel világítasz meg (megvilágosodott Fénnyel), hozzáférsz a Világhoz.

Akkor rátalálsz a különféle hálózatokra és meg is ismerheted őket. Mindnek belül vannak a portjai!



De kinn se rossz, ha szeretsz tömeg vagy balek lenni. És ezennel örömmel bejelenthetem, hogy elérhető úgy a kinn, hogy közben ki se mész. Nevezzük Földi Mennyországnak a Föld felől és Realitás Szimulációnak a Tudathálózati Portokon át tekintve. A technikai tesztek végeztével így lehet jelentkezni a játéktesztekre.







MIRE JÓ EZ NEKEM?



Ez a holoplatform egy olyan dolog, ami képes úgy megjeleníteni a játékot, hogy az megdöbbentő hasonlóságot fog mutatni az Általad Valóságnak (realitásnak) nevezett Felülettel.

A játékban való szereplésed nem feltétlenül jelenti azt, hogy a tudatossági szinted is ott van, vagyis simán elképzelhető, hogy úgy vagy Játékban régóta, hogy erről fogalmad sem volt. Te ezt nevezed a mindennapi életednek. Ha úgy érzed, statisztaszerepben vagy, itt a lehetőség arra, hogy újra kezedbe vedd a Sorsod!




A statisztaszerepből úgy lehet kilépni, hogy először tudatosítani kell magadban, mit is akarsz valójában Önmagadtól! Miután ez megtörtént, valószínűleg az általatok depressziónak nevezett átmeneti állapot lép fel (lehet, már évekkel ezelőtt a magasabbdimenziós képességeid miatt), minek során az angyalod észrevesz Téged. Mivel az EGO vagy a SZÍV ellenséges része védekezni kezd, a környezeted viselkedésére ez kihat és minden bizonnyal egy pszichológus előtt találod magad, aki meg akar gyógyítani = vissza akar fordítani az Utadon. Az ego és a szív is képes ugyanis a vetítésre. Vagyis a Játékot először Magaddal játszod, aztán léphetsz fölfelé. Ha sikerült Saját Magad legyőznöd, vagy egyezségre jutnod Vele.




Mindenképp el kell érned azt, hogy a saját megérzéseidet tekintsd elsődleges információforrásnak! A mindennapi életben ezt úgy hívod: megtanulsz bízni a megérzéseidben és hinni Önmagadban. Tehát saját magadnak hiszel, ha tudod, hogy ezen az úton jársz és nem másoknak, akiknek erről fogalmuk sincs. Ekkor válsz alkalmassá arra, hogy komolyabb Szerepeket kapj az Élet Filmjében! A statisztalét egy tanulófokozat, amit helyes szellemben megélve többre tudsz használni, mint az egyszerű tanulás.




Sodródás közben arra figyelj, a megfelelő irányba evickélj, hogy amikor elkap az a Sodrás, amit vársz, az már a helyes irányba vigyen!





Hogy mire jó ez Neked?

Amire jó lenne akkor, ha varázserőd lenne.

















ÉlményPark holo platform

van olyan jó, mint istené!


























Gyere és játssz!