2014. február 1., szombat

Gyakorlati jövőkutatás

Selection HoloJáték




Régen volt a két nagy játékgép. A Phoenix és a Vanguard. Ezek a játékgépek azért voltak olyan jók, mert otthon esély sem volt ilyesmire. Ám a PC-k fejlődésével a Játékipar kénytelen tovább fejlődni, így a mai játéktermi gépek szintén megfelelnek a korábbi helyzetnek.


Phoenix


Vanguard


Megjelentek a mozgásérzékelés és a különféle vizuális technológiák. A PC-k tovább fejlődnek, már okostelefonokon olyan cuccok jönnek ki, amiről 20 éve nem is álmodtak. A Játékiparnak tovább kell fejlődnie. Előbb utóbb rátalálnak a holotechnológia különböző fokozataira.


A Mában azt feltételezzük, hogy valamikor kijön egy olyan Széria, amiben a játékélmény már megfelel a valóságnak. Azt is feltételezzük, lehetnek rossz szándékú illetők, akik így meghackelve a rendszert (és persze semmit sem tudva a frekvenciákról) visszatérést kísérelnek meg a Múltba. Valamint esetlegesen ellopott technikával a Múltból a Jövőbe, tehát a MI Jelenünkbe. Vagyis felbukkanhatnak a MI valóságunkban is!

A gyakorlati jövőkutatás játék ezt a lehetőséget járja körül. A játékosokban nem árt sok bátorság, küzdőszellem és kutatói-megismerési vágy!