2013. december 7., szombat

A mentális felkészülés alapja 3.



A szándékérvényesítés ősi nyelve a mágia. Sokan nem hisznek a varázslásban, pedig a mágia működése viszonylag egyszerűen magyarázható. Mindenki energiarendszere (aurája) állandó kapcsolatban van a Külvilággal. Azaz folyamatos kommunikáció zajlik a tudatunk és egy láthatatlan spirituális hálózat (tudatháló) között pont úgy, ahogy a mobiltelefonod teszi. Amikor nem használod, az akkor is folyamatosan kommunikál a cellákkal. Ez a kommunikáció akkor válik Számodra is láthatóvá, amikor alvás közben álmodsz. Különben a gondolataid lennének erre a bizonyíték, amiben az Én folyamatosan visszaigazolja magának a Valóságot.

Ahhoz, hogy magasabb szintű játékos váljon Belőled, érdemes a mentális területtel is komolyabb szinten foglalkoznod. Sokan nem mernek szembenézni a pszichével, mert félnek. A félelem azonban egy vicces élethelyzet, amiben másokra ruházod a hatalmad. Persze nem Neked lesz ez vicces, de azt bátran elhiheted, vannak, akik annak látják. Hogy Te is beléphess ebbe a Körbe, le kell győznöd a Félelmet. Minden félelem gyökéroka a halálfélelem. Ha sikerül a gyökérokkal szembenézned és azt legyőznöd, eltűnik rengeteg más is, amit eddig ez a félelem táplált. A rációval képes lehetsz erre és ha sikerül, azzal komoly hatást gyakorolhatsz a hitedre, amivel olyan hatást érhetsz el, mint a megvilágosodás. Amikor valaki megtér, semmi mást nem tesz, mint egyfajta utat talál a vallásban, amiben viszont a hittel gyakorol hatást a rációra ugyanannak a hatásnak az elérésére.

Jómagam azon az állásponton vagyok, sokkal jobban jársz, ha a rációval gyakorolsz hatást a hitedre, mint fordítva, mivel így mentesíteni tudod magad attól, hogy olyan emberek befolyása alá kerülj, akik olyan dolgok felé követelik meg előzetesen a hited, amit ők irányítanak. Ha a ráció gyakorol hatást a hitre, azzal továbbra is a Magad ura maradsz, míg fordítva ezt az egyházak egyáltalán nem támogatják. Ha megtanulsz Önmagadban hinni és Önmagadban bízni, a Belső Hangod mindig megmondja, kiben higgy, mikor és meddig! Amit itt leírok, egyáltalán nem ellenkezik Krisztus tanításaival, csak az egyházéval. Ha sikerül itt rendet raknod a fejedben, alkalmassá válsz arra, hogy magasabb tudatszintre lépj. Gondolj olyankor arra, amikor valaki a meditáció ellen szól, hogy a keresztény szentek pont ettől lettek azok, akik. Talán az, aki erről lebeszél, nem akarja, hogy Te is egy ilyen szentté válj, vagy csak egyszerűen nem képes a jelenben meglátni a történelmi pillanatot és elmerül a mások által az előzetes hitet megkövetelő tanításokban.

A spirituális világok egyetlen közös nyelve a mágia. A mágia olyan tudatos spirituális tevékenység, amiben valamilyen technika segítségével kísérletet teszel arra, hogy befolyásold az életed. Ilyen technikák fennmaradtak az ősidőktől kezdve és ma is kialakulhatnak. Úgy lehet elképzelni, mint a kung-fu stílusokat. Mindenkinek van valamilyen ismeretanyaga, amit alkalmaz. Sokszor meglepődnél, ha tudnád, hogy kik, milyen sűrűséggel és milyen eredménnyel. Akik nem rendelkeznek semmilyen tudással, ők is képesek lehetnek nagyerejű mágiára, csak rá kell találniuk a megfelelő könyvekre, amikben pontosan le vannak írva az ezzel kapcsolatos technikák. Ha valahol gyertyát gyújtasz, az kivétel nélkül minden esetben mágikus tevékenységet indít el, függetlenül attól, Te mit hiszel, mert ezt olyan sok ember hiszi, hogy felülírja a Te egyéni hitedet.

Ha növelni szeretnéd elméd erejét, arra több lehetőséged van. Nem árt, ha elkezded fejleszteni az agyad, mert a tudatos és önálló mágia kulcsa Te Magad vagy. Ha Te Magad itt vagy, nincs szükséged sem segédeszközökre, sem segédanyagokra, mert a gondolataid ereje és minősége pontosan megmondja ki is vagy valójában. Ha erre mélyebben keresnéd a választ, a Félálomban minden megtudható.