2013. szeptember 29., vasárnap

A mesterlét veszélyei 2. Az UFO



Minden kezdő mester tudja, hogy az az Elmélet, miszerint minden, ami Föntről jön, az isten, jó, de nem nagyon használható a gyakorlatban. Föntről azért jóval szélesebbek a lehetőségek és elvárható minden olyan ufótól, aki kicsit is komolyabban veszi a játékot, hogy ne hibázzon, amikor angyalt vagy istent játszik. Képzeljétek el azt, hogy idejönnek, becsatlakoznak a tudatukkal, megjelennek itt, emberként a 3D-ben és föntről is tolják a cuccot. A kezdő mestert ez megzavarhatja. Aztán utána is.

Az esőerdőkben szokott ez lenni, hogy istennek nézik a néprajzkutatókat, amikor ráakadnak egy elzárt törzsre. Itt sincs másképp, ám ezek felvilágosult emberek, legalábbis a látszat nagyon erre utal. Szóval ezek a felvilágosult emberek, akik szeretnek a Kettős Mérce alatt gondolkozni, elfelejtik a fraktálnak azt a kellemes tulajdonságát, hogy mindent visszaad. Így most a mi (törzsi) vezetőink nézik isteneknek az idetévedt ufókat. A Csillagkapu sorozatokon nevelkedő nagy tömeg azonban jól tudja, hogy kik a felemelkedett lények, aki meg Voyageres, az tudja, mi az a holoszoba. Szóval nem kell mindent elhinni az Orinak.

Legyen az ember bármekkora mester, az ember amit lát, amit hall, azt az agya elhiszi. Jómagam párszor már csináltam olyat, hogy a célszemélyt elvittem álomba, ott leélte egy teljes napját (amit teljes egészében az Én forgatókönyvem vezérelt), amivel aztán kicseréltem egy unalmas tegnapját és az álom máris valósággá vált. Ha ez egy mesterrel történik, az legyen akármekkora mester, akkor is beszopja, mert emlékszik arra, mit látott a szeme és mit hallott a füle tegnap. Akinek ilyen lehetőségei vannak, azok egyszerűen keresnek egy alkalmas embert, akivel aztán szövetséget kötnek. Így nevezik. Ezeket Én Magasabbdimenziós Lényeknek nevezem, bár az is relatív, hogy mit jelent az, hogy magas dimenzió. Amikor teljesen megszállják a mestert, onnantól a mester emberi alakja csak egy sima néző és ezt tapasztalják meg a tanítványai is. De csak a birkatípus, mert nem mindenki szereti a goauld gazdatest szerepét. Pláne, ha az a harcmodora, hogy hagyja, hogy megszállják, ugyanis a normális lény nem akarja megszállni a másikat, aki tehát ezt teszi, azzal szemben jogos a háború. Így megelőzhető egy csomó égi bírósági Ügy, ami csak az elején szórakoztató, de a Többség nem éli túl az első pár másodpercet sem. Jómagam elismert védő lettem ott, ugyanis kitapasztaltam és megtanultam az égi jogot. Úgy sikerült, hogy annyit vádoltak magasabb spirituális (hmmm mesteri)  csatornákon, hogy állandóan ott kötöttem ki.

Szóval a mesterlét olyan megszállás alatt, melyet sima átbaszással kiviteleztek, olyan, hogy az ember teszi a dolgát és nem sok dologba van beleszólása. Kijönni belőle lehet és könnyen, egy tokra típusú megszállóval, aki pótolni tudja a kieső kapacitáshiányt. Vagy elindulsz az erdőn át és hátha.

Végezetül szeretném elmondani azt az elméletemet, hogy itt mindenki egy ufo, aki meg nem ott kevés helyen van internet. De az angyalkák szeretnek Téged!