2014. április 9., szerda

Elméleti Mágia VII.


Bizalom

Bizalom = a hit dimenziói

A hit nem csak annyi, hogy 'vagy hiszek, vagy nem', ugyanis a helyzet ennél sokkal árnyaltabb. Ezt az árnyalt képet értelmezzük akkor, amikor az egész folyamatot egy szóval (bizalom) jellemezzük.

Bizalommal lehet élni és lehet visszaélni. Pont, mint a hatalommal.

A bizalom pozitív oldala egy olyan élmény, amit kevesen élnek meg ott, ahol ez cikinek számít. Hogy nem kell védened a hátad a saját családod, barátaid elõl.

A bizalom negatív oldala az önállóságtól való félelem, amikor valaki feltétlen bizalmat ad át másvalakinek (pl. egy gurunak) a szeretet álcája alá rejtve, hogy aztán lehessen kit hibáztatni, ha nem úgy sikerül a buli, ahogy tervezik.


Fénybook

A Fénybook a Jelen Életed. Képzeld, hogy számtalan Alsóbb Világból emelkedsz felfelé. Az Alsóbb Világokból sokkal több van, így kitalálható, nem feltétlen a jelenlegi párod a társad minden ilyenben. Ahogy emelkedsz, eltûnsz sok Alsó Világból és megjelensz Ezen Életedben. Ez a helyzet sok baráttal és sok ellenséggel is.

A terv az, hogy találkozzunk azokkal a szövetségeseinkkel, akikkel igen jól összejöttünk, ám zárjuk ki azokat, akikkel nem szeretnénk találkozni. A holografikus gondolkodást használva gondolatban hívjuk elõ a konzolt, ha nincs, akkor lesz, ahogy ráképzeled. Már ott is a Fénybook alkalmazás, amibe csak fel kell venned a listára azokat, akikkel találkozni akarsz és hátha úgy is lesz!


Szorult helyzetbõl szabadulás:

1. Kitûzöd magad elé a Célt
2. Meghatározod, mit szeretnél, hogy mindenképp megtörténjen a Cél felé tartva
3. Meghatározod, mit szeretnél mindenképp elkerülni a Cél felé tartva
4. Megnyomod a fejedben az 'újrakalibrálás' gombot
5. Nem másoknak hiszel magaddal kapcsolatban, hanem elkezdesz bízni Önmagadban
6. Követed a 'sugarat'